Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2699 > Prima ora Nr. 2699 de marti, 5 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Investiţie īn curăţenie

GreenWEEE International īnchide cercul industriei verzi

Romcarbon va crea o fabrică de tratare şi reciclare a deşeurilor electrice şi electronice. GreenWEEE va aduce prima instalaţie integrată de tratare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din Romānia, respectīnd normele ecologice din ­Europa şi asigurīnd recuperarea, tratarea şi reciclarea majorităţii echipamentelor electrice şi electronice, inclusiv a electrocasnicelor frigorifice, echipamentelor IT şi a televizo [...]


 

Pielea arsă nu se mai expune la soare

Simptomatologia diferă de la individ la individ şi  este direct proporţională cu gradul expunerii. Pielea devine sensibilă, īnsoţită de apariţia unor vezicule, mergīnd pīnă la arsuri grave. Fenomenele locale pot fi īnsoţite de febră, frisoane, oboseală, stare de slabi­ciune, şoc similar arsurilor termice. Persoanele care au suferit arsuri trebuie să evite razele ultraviolete, să poarte īmbrăcăminte adecvată [...]


 

Curăţenie la rampa de gunoi din Ziduri

Primăria comunei Ziduri şi-a programat lucrări de amenajare şi igienizare a platformelor de gunoi. Cu ajutorul unui autogreder īnchiriat, beneficiarii venitului minim garantat vor amenaja platformele de gunoi din cele 6 sate aparţinătoare.
[...]


 

Drumuri noi la Balta Albă

Primăria comunei Balta Albă demarează un program de reabilitare a drumurilor. Se are īn vedere pietruirea tuturor drumurilor comunale şi asfaltarea drumului comunal 13 dintre Balta Albă şi Amara, pe o suprafaţă de 1,5 kilometri. 
[...]


 

Ziua Mondială a Mediului

Azi se sărbătoreşte Ziua Mondială a Mediului. Logo-ul ales pentru ediţia curentă este "To-pirea Gheţarilor  o problemă arzătoare ? ". Īn Piaţa Dacia elevi buzoieni din 30 de unităţi şcolare vor efectua activităţi de educaţie ecolo-gică īmpărţind fluturaşi şi parade de costume realizate din materiale reciclabile şi īntreceri sportive.
[...]


 

Microbiştii, aşteptaţi la stadion

De la ora 17.00, pe stadionul "Concas" se va disputa semifinala Cupei Romāniei la fotbal, faza judeţeană, īntre echipele Locomotiva LPS şi Onix Rīmnicu Sărat. De la aceeaşi oră, la Berca, echipa locală Petrolul Berca va īntīlni pe Viitorul Verneşti. Cīştigătoarele celor două partide īşi vor disputa finala competiţiei, care se va desfăşura pe stadionul Concas.
[...]


 

Ultimele pregătiri la Palatul Comunal

Azi, la ora 11.00, Comisia de licitaţie pentru TransBus se īntīlneşte pentru a definitiva caietul de sarcini pentru achiziţionarea celor 20 de autobuze.
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU