Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2693 > Prima ora Nr. 2693 de marti, 29 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Zgandarim Zgandarim

Īntrebare: Acţiunile aşa numitului "grup de la Cluj" vor conduce la o sciziune īn P.S.D.?
Răspunde: senatorul Ion Vasile, preşedintele organizaţiei Buzău a Partidului Social Democrat:

Am avut o īntīlnire a Comitetului Executiv Naţional al P.S.D. unde au fost prezentate opinii şi poziţii diverse privind drumul pe care trebuie să meargă partidul īn perioada următoare. Ioan Rus a declarat, la sugestia mea, pentru [...]


 

Surpriză ministerială

Zonele montane din judeţ au rămas fără subvenţii

Sute de ţărani nu vor beneficia de subvenţii din cauza unui ordin ministerial adoptat săptămīna trecută, prin care au fost schimbate criteriile pe baza cărora sīnt stabilite zonele montane defavorizate. Localităţi precum Pīrscov, Beceni, Murgeşti şi Mărgăriteşti au fost scoase de pe lista zonelor montane şi, implicit, a subvenţiilor. Claudia Stelea, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii [...]


 

Ulcerul gastric apare īn general după vīrsta de 50 de ani

Ulcerul gastric apare īn general după vīrsta de 50 de ani

E mai puţin frecvent decīt ulcerul duodenal şi este īntīlnit īn special după vīrsta de 50 ani, avīnd o incidenţă egală la ambele sexe.
Semnele clinice ale acestuia sīnt: durerea localizată īn epigastru, retroxifoidian, retrosternal, sub formă de crampă şi/sau torsiune.
"Mijloacele de tratament medical ale ulcer [...]


 

Lucrări la reţeaua de apă īn Luciu

Comuna Luciu va beneficia de o nouă sursă de apă potabilă. Beneficiarii ajutorului minim garantat vor fi mobilizaţi pentru efectuarea lucrărilor. 
[...]


 

Campanie de vaccinare īmpotriva hepatitei B

Campania de vaccinare īmpotriva hepatitei B demarează astăzi īn şcoli. Aproape 3.800 de elevi vor fi vaccinaţi. Īn ceea ce īi priveşte pe elevii din ultimele clase de liceu, ei primesc acum ultima doză, pentru că au fost deja vaccinaţi.
[...]


 

Comandament la Palatul Comunal

Constructorii care execută lucrări la reţelele de gaze din oraş vor prezenta astăzi stadiul lucrărilor īn cadrul unui comandament care va avea loc la Palatul Comunal. Primăria va prelua amplasamentele şi īşi va stabili programul de afaltare īn funcţie de stadiul lucrărilor respective.
[...]


 

Foraje la Pietroasele

Primăria localităţii Pietroasele organizează astăzi un program de lucrări pentru realizarea unei reţele de apă potabilă. Proiectul demarează cu efectuarea unor foraje la adīncime pentru găsirea unei surse de apă.
[...]


 

Bulina roşie a dat adunarea la P.T. 8

Viceprimarul Constantin Ionescu participă la ora 17.00 la Adunarea Generală a Proprietarilor din cadrul Asociaţiei de Proprietari PT 8, pentru a prezenta programul de consolidare a clădirilor multietajate. Toate blocurile din cadrul asociaţiei de proprietari au bulină roşie.
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU