Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2686 > Prima ora Nr. 2686 de luni, 21 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

O obligaţie legală care nu sperie pe nimeni

Legea nu prevede nici un fel de amenzi pentru persoanele care nu şi-au depus declaraţiile de venit īn termen

Persoanele care nu şi-au depus declaraţiile de venit īn termenul legal, nu vor fi amendate, pentru că legea nu prevede nici un criteriu clar īn acest sens. La Buzău, din cele 9.564 de decla­raţii de venit trimise de Fisc către contribuabilii persoane fizice, pīnă la data de 17 mai au fost depuse 9.133. Amendarea celor care nu şi le-au depus īncă rămīne la aprecierea inspectorilor fiscali. "Stabilirea amenzii rămīne la aprecierea inspec [...]


 

Ulcerul duodenal afectează persoanele cu grupa sanguină O

Ulcerul este o rană la nivelul mucoasei digestive, ce se localizează la nivelul esofagului, stomacului sau duodenului. Medicul Karmencita Pricop vine astăzi cu mai multe amănunte legate de simptomele care caracterizează această afecţiune.Ulcerul este cauzat, īn marea majoritate a cazurilor, de o bacterie (Helicobacter pylori). Această "creatură" īşi face loc sub stratul de mucus protector, infectīnd mucoasa şi distrugīnd "fabr [...]


 

Decolmatări de canale la Scutelnici

Primăria localităţii Scutelnici a programat pentru astăzi lucrări de decolmatare a şanţurilor.
Beneficiarii Legii 76, a ajuto­rului social, vor decolmata toate şanţurile din comună urmīnd apoi a le igieniza.
[...]


 

Licitaţie la Valea Rīmnicului

Primăria localităţii Valea Rīmnicului organizează licitaţie pentru lucrările de asfaltare a drumului comunal care traversează comuna. Primarul comunei, Sandu Ion, susţine că asfaltarea drumului respectiv reprezintă la ora actuală cea mai importantă investiţie. 
[...]


 

Ultima zi pentru cererile de subvenţii

Astăzi este ultima zi īn care viticultorii mai pot depune cereri pentru subvenţii. Banii vor fi alocaţi prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţii īn Agricultură.
[...]


 

C.J.A.S. numeşte echipe de control

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi Autoritatea de Sănătate Publică desemnează membrii care vor efectua controale īn spitale, farmacii şi cabinete de medicină a familiei.
Şedinţa de azi, prezidată de directorul Aurelian Podeanu, vizează şi instruirea responsabililor din comisii. 
[...]


 

Se repară drumul din Gura Sărăţii

Reprezentanţii Primăriei Merei organizează astăzi lucrări de refacere a drumului comunal din satul Gura Sărăţii. Beneficiarii ajutorului social vor avea sarcina de a balasta drumul şi de a curăţa marginile şanţurilor.
[...]


 

Cursuri pentru asistenţi

Astăzi debutează a doua sesiune a cursurilor de perfecţionare a asistenţilor medicali.
Cursurile sīnt organizate de Autoritatea de Sănătate Publică, iar cadrele medicale medii vor īnvăţa noţiuni complete de interpretare a E.K.G.-urilor. 
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU