Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2683 > Prima ora Nr. 2683 de joi, 17 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai Ómpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Condiţii de accesare a fondurilor pentru IMM-uri

O societate comercială care doreşte să acceseze fondurile de la bugetul de stat şi fondurile europene pentru IMM-uri, trebuie să Óndepli-nească anumite condiţii. Prima dintre ele defineşte calitatea de Óntreprindere mică sau mijlocie, Ón sensul că societatea respectivă trebuie să nu aibă mai mult de 249 de angajaţi, iar cifra de afaceri să nu fie mai mare de 50 de milioane de euro, explică Gheorghe Morăraşu [...]


 

Puneţi osul la muncă!

Rata şomajului este Ón descreştere

Caravana A.J.O.F.M. a scăzut rata şomajului cu 1,2 procente


De la Ónceputul anului 2007 rata şomajului pe raza judeţului Buzău este Ón continuă descreştere. Dacă Ón luna ianuarie atingea cota de 8 la sută, luna aprilie a Óntregistrat un procent al ratei şomajului de 6,8 la sută.
Luna ianuarie a Ónsemnat o creştere ridicată a numărului de şomeri, cauza primordială fiind numărul mare de persoane disponibilizate din construcţii sau agricultură, ca urmare a condiţ [...]


 

Proiecte noi la Săpoca

Astăzi, primăria comunei Săpoca va organiza o licitaţie pentru construcţia unei grădiniţe noi, cu program normal. Sediul grădiniţei va fi construit Ón localitatea Măteşti, iar suma necesară construcţiei va fi suportată din bugetul de stat.
[...]


 

Caravana A.J.O.F.M la Racoviţeni

"Caravana Agenţiei Judeţene a Forţei de Muncă Ón Mediul Rural" ajunge astăzi la Racoviţeni. Reprezentanţi ai A.J.O.F.M., delegaţi ai Biroului Judeţean al Romilor şi asistenţii sociali ai Primăriei Racoviţeni vor informa localnicii despre ofertele de formare profesională şi locurile de muncă disponibile.
[...]


 

Ceremonial militar şi religios

Ziua őnălţării Domnului şi a Eroilor Neamului va fi marcată astăzi† printr-un ceremonial militar şi religios. Slujbele religioase, la care va participa Óntreaga structură de conducere a Prefecturii se va desfăşura la Mausoleul din Cimitirul Eroilor cu Óncepere de la ora 12,00 şi la Spătaru, la bustul generalului Ştefan Guşă, de la ora 13,45.
[...]


 

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean

Astăzi, cu Óncepere de la ora 9, 00,† la Consiliul Judeţean va avea loc şedinţa extraordinară a plenului. Pe ordinea de zi se află proiectul de hotărÓre cu privire la rectificarea bugetului propriu al judeţului Buzău pe 2007 şi aprobarea programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate de trafic judeţean pe perioada 2006 - 2008 pentru judeţul Buzău.
[...]


 

Rock pentru toată lumea

Festivalul Naţional de Muzică Rock organizează astăzi ediţia cu numărul 23. Prima seară de rock va Óncepe la ora 20,00, iar playlist-ul va fi asigurat de formaţii precum Bucium, B - Ton, Nexus, Target sau Phonopia.†
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU