Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2675 > Prima ora Nr. 2675 de marti, 8 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Reparaţii de drumuri la Brăieşti

Primăria localităţii Brăieşti mobilizează astăzi beneficiarii ajutorului social din comună pentru realizarea unor lucrări de reparaţie a drumurilor comunale. Lucrările vor demara cu pietruirea drumurilor afectate de ploaia din ultima perioadă.
[...]


 

Reabilitarea reţelei de apă din Breaza

Reţeaua de apă potabilă din localitatea Breaza va fi supusă unor lucrări de reabilitare. Fondurile pentru realizarea lucrărilor sīnt obţinute de la bugetul de stat, iar mīna de lucru este asigurată de către beneficiarii Legii 416.
[...]


 

Bozioru cere sprijinul Consiliului Judeţean pentru 3 şcoli

Primăria localităţii Bozioru va aduce īn atenţia Consiliului Judeţean Buzău un proiect de reabilitare a trei şcoli generale din comună. Şcolile generale ce ar trebui reabilitate se găsesc īn loca-lităţile Bozioru, Izvoarele, Găvanele.
[...]


 

Asociaţiile de proprietari la control

Autoritatea de Sănătate Publică continuă astăzi acţiunile īn cadrul asociaţiilor de proprietari, unde verifică modul īn care cele din urmă şi-au īndeplinit obligaţia de a efectua deratizările.
[...]


 

"Īntīlnire cu presa" la BRD

Sucursala Buzău a BRD şi-a programat astăzi, la ora 11.00, la sediul de pe strada democraţiei "Īntīlnire cu presa", o oră de discuţii, īn cardul cărora se va īncerca eficientizarea comunicării īntre reprezentanţii mass mediei locale şi BRD - Groupe Societe Generale.
[...]


 

Etapa finală a Olimpiadei Europene

La Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău va avea loc astăzi etapa finală a Olimpiadei Europene, Ediţia a II-a, destinată elevilor din ciclul primar şi gimnazial. Manifestarea este organizată cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei - 9 mai, sub deviza "ziua Europei este şi ziua ta". 
[...]


 

Spitalul Smeeni controlat de Sanepid Spitalul Smeeni controlat de Sanepid

Inspectorii Inspecţiei Sanitare de Stat verifică astăzi activitatea Spitalului de Boli Cronice Smeeni. Sīnt vizate respectarea condiţiile igienico-sanitare īn bloculalimentar, modalităţile īn care se efectueazădezinfectarea instrumentarului medical, precum şi procedeele de colectare a deşeurilor.
[...]


 

Comandament de lucru la Palatul Comunal Comandament de lucru la Palatul Comunal

La Palatul Comunal se īntruneşte astăzi Comandamentul de lucru pentru Programul ISPA. Vor participa reprezentanţi ai firmelor OTV şi Hidroconstrucţia, angrenate īn derularea lucrărilor de modernizare a staţiei de epurare a oraşului şi de extindere a reţelei de canalizare īn zonele īn care lipseşte. Se va prezenta stadiul celor două pachete de
lucrări.
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU