Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2659 > Prima ora Nr. 2659 de marti, 17 aprilie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Pentru că S.C. Electrica refuză să mai facă protecţie socială,

Statul va plăti facturile la curent ale familiilor nevoiaşe

Īn judeţul Buzău beneficiază de tarif social peste 47.000 de persoane


Societatea Electrica nu va mai suporta cheltuiala pentru abonamentele tip tarif social, cheltuielile urmīnd să fie acoperite din bugetul de stat.
Dacă pīnă acum societatea privată plătea īn contul persoanelor be­ne­ficiare de tarif social, acum situaţia se va schimba, Electrica renunţīnd să mai practice programul de protecţie socială. La Buzău, numărul beneficiarilor se ridică īn jurul cifrei de 47.426, din care 40.147 sīnt p [...]


 

La Săhăteni, proiecte de infrastructură aproape de final

Primăria localităţii Săhăteni īmpreună cu firma S.C. Petroconstruct Ploieşti S.R.L. defi­nitivează astăzi lucrările de construcţie ale Grădiniţei cu program normal. Totodată, este aşteptată şi finalizarea sălii de sport din localitate. 
[...]


 

Probleme cu apa la Săpoca

Conducta principală a reţelei cu apă potabilă din localitatea Săpoca īnregistrează defecţiuni din ce īn ce mai des. Ve­chi­mea conductei şi defecţiunile zilnice au pus īn gardă reprezentanţii primăriei, care vor īncepe reabi­litarea reţelei cu apă din fonduri proprii.
[...]


 

Caravană şi la Vipereşti

Concomitent cu programul "Caravana locurilor de muncă īn mediul rural", care se desfăşoară astăzi la Padina, o echipă realizată dintr-un reprezentant al Biroului Judeţean al Romilor Buzău, un reprezentant al primăriei şi doi reprezentanţi ai A.J.O.F.M. se vor deplasa īn localitatea Vipereşti, pentru o acţiune similară.
[...]


 

Caravana locurilor de muncă ia startul la Padina

Astăzi, īncepīnd cu localitatea Padina, "Caravana locurilor de muncă īn mediul rural" īşi īncepe programul prin care vor fi luaţi īn evidenţe şi eventual īncadraţi, localnicii fără locuri de muncă. La program participă reprezentanţi ai A.J.O.F.M. Buzău şi un reprezentant al primăriei locale.
[...]


 

"Dunărea de Jos" īşi prezintă oferta īn licee

Caravana Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi şi-a programat pentru astăzi vizite īn liceele buzoiene, unde īşi va prezenta oferta educaţională, pentru elevii cla­selor terminale. 
[...]


 

OPC verifică brutăriile

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului continuă astăzi tematica de control rec­omandată īn teritoriu de autoritatea de la centru, privind res­pectarea normelor de fabricare a pīinii şi a produselor de panificaţie.
[...]


 

Masă rotundă la Autoritatea de Sănătate Publică

Astăzi, Autoritatea de Sănătate Pu­bli­că organizează o masă rotundă īn cadrul programului destinat Săptămīnii Europene de Vaccinare, la care sīnt invitaţi mediatori sanitari, asistenţi comunitari, reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate
[...]


 

A īnceput Programul ISPA

Cu o īntīrziere de aproape 2 săptămīni, lucrările Programului ISPA au īnceput īn cartierul Poştă. Astăzi se va lucra la montarea căminelor de canalizare.


[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU