Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2658 > Prima ora Nr. 2658 de luni, 16 aprilie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Tricomoniaza se tratează în cuplu

Medicul ginecolog Dorin Neacşu ne răspunde astăzi la întrebările trimise de mai multe cititoare pe adresa redacţiei noastre, care vor să afle cum se manifestă şi cum se tratează tricomoniaza: Este o maladie cu transmitere sexuală, o afecţiune inflamatorie dată de un protozoar, adică de un organism viu care se cantonează în căile genitale feminine sau masculine. Acest protozoar se transmite cu preponderenţă prin [...]


 

Cu ocazia prelungirii cu încă 5 ani a protocolului,

Primarul din Oudenaarde a invitat cinci elevi în Belgia

Ieri, belgienii au vizitat cartierul rezidenţial "Orizont" şi au băut cafea în Crîng


Delegaţia belgiană, sosită vineri la Buzău, pentru prelungirea protocolului de colaborare dintre municipiul Buzău şi oraşul Oudenaarde pentru încă cinci ani, a vizitat ieri cartierul rezidenţial Orizont. Invitaţii belgieni, în frunte cu primarul Oudenaarde, Demeulemeester Marnix,  s-au arătat interesaţi aici de tehnica de construire şi au aflat toate detaliile solicitate de la un reprezentant al societăţii de construc# [...]


 

Se reabilitează grădiniţa din Padina

Primăria comunei Săhăteni va demara programul de reabilitare a Grădiniţei cu Program Normal din localitate. Se vor efectua lucrări de finisare la faţada clădirii, iar interiorul va fi văruit.
[...]


 

O nouă reţea de apă la Pietroasele

Începînd cu această zi, Primăria Pietroasele va efectua un studiu de fezabilitate a zonei în vederea extinderii reţelei de apă potabilă. Pentru început este vizată localitatea Pietroasa Mică şi doar o porţiune din comuna Pietroasele.
[...]


 

Primăria Cozieni sesizează autorităţile judeţene

Viceprimarul localităţii Padina împreună cu un membru al Comisiei Fondului Funciar vor măsura astăzi suprafeţele de teren care aparţin fiecărui localnic, pentru acordarea subvenţiilor agricole. 
[...]


 

Cursuri cu agenţii economici la Direcţia de Finanţe

Finanţele buzoiene organizează de astăzi cursuri cu agenţii economici pe tema atribuirii de contracte de achiziţie publică şi verificare a procedurii care stă la baza încheierii contractelor respective. Vor participa şi reprezentanţi ai unităţilor care gestionează bani publici.
[...]


 

Debutează campania de vaccinare

Astăzi debutează  "Săptă­mî­na europeană a vac­cinărilor", ca­re prilejuieşte o cam­panie de imuni­zare a copiilor din categoriile defavorizate, derula­tă de  Auto­ri­tatea de Sănătate Publică. 
[...]


 

Ofertă educaţională prezentată la Consiliul Judeţean

La Sala "D. Filipescu" din Consiliul Judeţean va avea loc astăzi, cu începere de la ora 10.00, prezentarea ofertei educaţionale a Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi. Vor participa rectorul fa­cul­tăţii, profesor doctor inginer Viorel Mînzu, şi reprezentanţi din partea Prefecturii Buzău şi a Ins­pectoratului Şcolar Ju­de­ţean, precum şi diriginţii claselor a XII-a din liceele buzoiene.
[...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU