Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2636 > Prima ora Nr. 2636 de luni, 19 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora  

Începe campania agricolă la Grebănu

La Greabănu demarează campania de semănare a mazărei, orzului și ovăzului și lucrările de reparație la podețele și podurile din zonă, în regie proprie.

[...]

 

La Cilibia se construiesc două grădinițe noi

Azi încep construcțiile grădinițelor din satele Gara Cilibia și Movila Oii, cu fonduri guvernamentale în va-loare de 200.000 RON fiecare. Tot aici, din fonduri structurale, se acoperă costurile lucrărilor de asfaltare a 4 drumuri comunale din satele Cilibia, Mînzu și Movila.

[...]

 

Pasaj pietonal subteran pe sub E 85 la Costești

Azi se finalizează la Costești proiectul pasajului pietonal pe sub șoseaua E85. Lucrările au fost finanțate de Ministerul Finanțelor. Tot azi începe asfaltarea drumului comunal ce leagă Costeștiul de satul Pietrosu. De asemenea, se fac studii de fezabi-litate privind asfaltarea unui drum paralel cu cel național rezervat bicicliștilor și atelajelor.

[...]

 

Consolidarea viaductului la Colți Consolidarea viaductului la Colți

Angajații Primăriei Colți finalizează azi lucrările de reabilitare a principalului viaduct de pe DC 71, ce leagă satele Colți și Aluniș. O altă activitate programată pentru astăzi este repararea po­dețelor, podu­rilor și ulițelor din satele învecinate.

[...]

 

Alberto și Mădălina la Focus FM Alberto și Mădălina la Focus FM

Astăzi debutează  la FOCUS FM duetul Mădălina Manolache- Alberto Rodriguez. Cei doi vor prezenta împreună emisiunea "Stația de hituri", o emisiune sută la sută interactivă, în care telefoanele vor fi la dispoziția ascul­tătorilor, iar sur­prizele se vor ține lanț.

[...]

 

Conferință de presă la Direcția de Tineret

Directorul Direcției pentru Tineret Buzău, Valerian Țuclea, va susține o conferință de presă, astăzi, la ora 10,00, la sediul instituției, de pe strada "Colonel Buzoianu"

[...]

 

Alpha Bank își deschide sucursala la Buzău

Astăzi are loc des­chiderea oficială a sucursalei Alpha Bank din municipiul Buzău. Evenimentul este programat la orele 17,00, la sediul din strada Unirii, bloc PTTR.

[...]

 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU