Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3199 > Prima ora Nr. 3199 de vineri, 30 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Întoarcere nereușită

În timp ce conducea un autoturism pe varianta DN2 E85, pe raza municipiului Buzău, un bărbat în vîrstă de 56 de ani a efectuat un viraj la stînga, încălcînd marcajul continuu, cu intenția de a întoarce, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un buzoian în vîrstă de 31 de ani. Din accident a rezultat rănirea celui de-al doilea conducător auto, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea. S-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
(L.M.)


Părinți agresați
Un bărbat în vîrstă de 39 de ani din Mînzălești este cercetat pe polițiști, pentru că și-a agresat părinții și mai mult, și-a lovit tatăl cu un toporaș. Agenții de la postul de Poliție din comună au fost sesizați și s-au deplasat la fața locului pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs evenimentul. Din primele cercetări s-a stabilit că, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul s-a certat cu ambii părinți. Discuția a degenerat, iar fiul și-a lovit mama cu coada unui toporaș. În timpul altercației, l-a lovit pe tatăl său cu tăișul aceluiași obiect în zona antebrațului stîng, provocîndu-i o rană. Cei doi bătrîni au fost transportați la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de "lovire sau alte violențe", cercetările fiind continuate de agenții de la Postul de Poliție Mânzălești.
(L.M.)


Șeful Electrica, la un pas de înlocuire din funcție
Dan Pătrățanu, șeful Filialei de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, sucursala Buzău, ar putea fi înlocuit din funcția de director general pe care o deține de mai bine de un an și jumătate. Cel mai probabil, în perioada imediat următoare, Marian Carîp urmează să fie numit pe postul de conducerea a Filialei Electrica Buzău. (R.B.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU