Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3194 > Prima ora Nr. 3194 de luni, 26 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Întreruperi ale energiei electrice

articol de: (L.M.)

SC Electrica va întrerupe astăzi energia electrică în zona urbană, în Buzău, pe strada Independenței, bloc 8C Dorobanți I, bloc C1 scara A,B și C cartier Micro III, în Pogoanele pe strada Mihai Eminescu și în zona rurală: sat Ghergheasa-comuna Ghergheasa, sat Vîlcele-comuna Vîlcele, Săhăteni, Găvănești, Gloduri, Colteni, Glodu Petcari, Poiana Pletari, Zeletin, Tronari, Bîscenii de Jos, Bîscenii de Sus. În cazul apariției unor incidente, SDEE Electrica Buzău poate să nu mai întrerupă energia electrică în zonele menționate.
(R.B.)


Trecători amenințați de un cuțitar
În timp ce patrulau în zona Costieni, un agent de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rîmnicu Sărat și un polițist comunitar au depistat un tînăr de 28 de ani, din localitate, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, amenința cu un cuțit trecătorii. Polițiștii au intervenit imediat, i-au luat cuțitul și l-au condus la sediul Poliției Municipale, unde i-au întocmit dosar penal conform art. 1 ind. 1 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
(L.M.)


Plimbare periculoasă
Un echipaj din cadrul Poliției Pătîrlagele a încercat să oprească regulamentar  un autoturism  care circula din direcția Brașov către Buzău, însă șoferul a ignorat semnalul și și-a văzut în continuare de drum. A fost însă oprit la scurt timp de polițiști care i-au cerut  pentru control documentele personale și ale autoturismului. Cel aflat la volan a precizat că nu are nici un act asupra sa, fapt ce a impus efectuarea de verificări în bazele de date. Polițiștii au stabilit, că proprietarul autoturismul era tatăl șoferului, care sesizase în urmă cu puțin timp, prin S.N.U.A.U. "112", furtul mașinii. Totodată, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul un tînăr de 23 de ani, din comuna Calvini nu posedă permis de conducere. Tatăl acestuia a declarat că nu dorește să depună plîngere penală pentru furtul mașinii.  Tînărului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliției oraș Pătîrlagele.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU