Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Prima ora Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Întreruperi ale energiei electrice

SC Electrica va întrerupe astăzi energia electrică în zona urbană în Buzău, pe strada Victoriei și în zona rurală: sat Ghergheasa comuna Ghergheasa, sat Buda, sat Valea Salciei comuna Valea Salciei, Izvorul Dulce, Stîlpu, Costești, Bragareasa, Rușețu, Gloduri, Zeletin, Tronari, Bozioru, Cochirleanca. În cazul apariției unor incidente, SDEE Electrica Buzău poate să nu mai întrerupă energia electrică în zonele menționate.
(R.B.)


Haine contrafăcute
Ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au început urmărirea penală împotriva unei femei în vîrstă de 47 de ani pentru comiterea de infracțiuni la Legea nr.84/1998 privind mărcile și la Legea nr.11/1991, privind combaterea concurenței neloiale. Ea este acuzată că, în perioada august-octombrie 2008, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, a pus în circulație și a comercializat, fără drept, obiecte de vestimentație ce aveau însemnele unor mărci de renume și prezentau suspi­ciuni de contrafacere. Prejudiciul provizoriu cauzat titularilor de drepturi a fost estimat la suma de 37.195 lei. Marfa în valoare de 7 800 lei - a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, la finalizarea anchetei urmează a se stabili și valoarea exactă a prejudiciului.
(L.M.)


Deșeuri mistuite de flăcări
Zece tone de deșeuri din plastic au ars marți seară într-un incendiu localizat la un punct de lucru al unei societăți comerciale din comuna Țintești. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au reușit să stingă flăcările după 25 de minute și au stabilit drept cauză probabilă de aprindere un scurtcircuit electric produs de conductori neizolați cores­punzător.  
(R.B.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU