Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > Prima ora Nr. 3188 de luni, 19 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Telefon furat

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Cri-minale de la Poliția Municipiului Rîmnicu Sărat au identificat principalul suspect în cazul unui furt de telefon mobil, comis în ziua de 7 ianuarie, din vestiarul unei școli de pe raza municipiului. Din verificările efectuate au stabilit că cea care a sustras telefonul este o fată, în vîrstă de 16 ani, colegă a persoanei vătămate. Telefonul mobil a fost recuperat și predat păgubitului. Cercetările sînt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Rîmnicu Sărat.
(L.M.)


Întreruperi ale energiei electrice
Electrica SA va întrerupe astăzi energia electrică în Buzău, pe strada Victoriei și în zona rurală: sat Ghergheasa, Sălcioara  comuna Ghergheasa, Săhăteni, Vintileanca, Găgeni, Rușețu, Gloduri, Zeletin, Tronari, Beciu, Frăsinet, Calvini, Berca. În cazul apariției unor incidente, SDEE Electrica Buzău poate să nu mai întrerupă energia electrică în zonele menționate. 
(R.B.)


Lemn de fag confiscat
Polițiștii din comuna Grebănu au acționat pe raza loca­lității pentru prevenirea infracțiunilor silvice. Pe drumul comunal 114, au fost depistați 5 localnici cu vîrste cuprinse între 33 și 39 de ani, care transportau lemne de foc (fag) cu cinci căruțe. La soli­citarea documentelor s-a constatat că aceștia nu aveau documente de proveniență pentru încărcătură. Din verificări s-a stabilit că bărbații transportau lemnele unui localnic din Valea Rîmnicului. Pentru că au fost încălcate prevederile Legii nr.31/2000, cei cinci au fost sancționați contravențional, iar lemnul - 2,80 metri steri a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Rîmnicu Sărat.  
(L.M.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU