Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3166 > Prima ora Nr. 3166 de marti, 16 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18
Țara, o miză pierdută la poker

de Radu Tudor
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Se reduc cozile la R.A.R.


Nu mai este necesar certificatul de autenticitate

articol de: (R.B.)

R.A.R. a eliminat obligativitatea eliberării certificatului de autenticitate necesar la înmatricularea vehiculelor în cazul schimbării de proprietar în cadrul ace­leiași familii sau la trecerea vehiculului pe numele ­po­sesorului la sfîrșitul contractului de leasing.
De asemenea, certificatul nu mai este necesar în cazul comasării, divizării, reorganizării sau fuzionării a două sau mai multe peroane juridice și la preluarea unui contract de leasing de către utilizator. Cu toate că obligativitatea eliberării certificatului de autenticitate a fost eliminată pentru situațiile menționate, RAR recomandă ca noul proprietar să solicite certificarea autenticității pentru a se asigura că vehiculul nu a suferit intervenții neautorizate.
Pentru alte cazuri decît cele precizate, proprietarul și/sau deținătorul trebuie să efectueze certificarea autenticității vehiculului.
Eliberarea certificatului de autenticitate costă 90 de lei, însă tariful poate diferi de la caz la caz, în funcție de specificațiile și categoria vehiculului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU