Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3104 > Prima ora Nr. 3104 de vineri, 3 octombrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Poliție


Furăciuni din societăți

articol de: (L.M.)
Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Buzău au reținut un tînăr în vîrstă de 18 ani, din Buzău, pentru tentativă la furt și furt calificat. Din cercetările efectuate pînă în prezent, a rezultat că, în perioada 26 august - 30 septembrie, acesta a încercat să sustragă sau, după caz, a sustras bunuri și acte de identitate din diferite socie­tăți comerciale de pe raza municipiului, cauzînd un prejudiciu total de 1304 lei. În ziua de 1 octombrie, Judecătoria Buzău a emis pe numele tînărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
(L.M.)

Rutier
Biciclist acroșat

În timp ce conducea un autoturism pe DC 17, pe raza comunei Gălbinași, un localnic de 54 de ani a acroșat un consătean în vîrstă de 20 de ani, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție. Biciclistul a suferit leziuni ce nu au impus internarea. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără înștiințarea poliției, parcînd autoturismul în curtea locuinței sale. A fost identificat de polițiști după aproximativ o jumătate de oră de la producerea evenimentului rutier. Șoferul a fost testat cu aparatul "Drager", care a indicat o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologi-ce de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal. (L.M.)

Rutier
Accident fără permis

Un tînăr de 22 de ani, din comuna Poșta Cîlnău, s-a urcat la volanul unui autoturism cu toate că nu posedă permis de conducere. La plecarea de pe loc, de pe strada Independenței din municipiul Buzău,a accidentat un buzoian în vîrstă de 57 de ani, care se afla pe trotuar, în fața autovehiculului. Victima a suferit leziuni ce au necesitat transportarea sa la Spitalul Județean Buzău. S-a întocmit dosar penal, "șoferul" fiind cer-cetat pentru conducere fără permis. Rezultatul cercetărilor în acest caz este condiționat și de gravitatea leziunilor suferite de pieton.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU