Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3092 > Prima ora Nr. 3092 de vineri, 19 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Blocuri ANL la Rîmnicu Sărat

articol de: (M.L.S.)

În prezent, la Primăria Rîmnicu Sărat există înregistrate 571 de cereri pentru o locuință. Zilele trecute primarul municipiului Rîmnicu Sărat a făcut o serie de demersuri pentru stabilirea unor locații unde vor fi construite pînă cel tîrziu în anul 2010 blocuri tip ANL.
"Sper ca și pînă la sfîrșitul anului viitor să terminăm o serie de astfel de locuințe, maxim 150-200 de locuințe", a declarat primarul Viorel Holban. Pentru ridicarea primelor blocuri ANL, oficialitățile rîmnicene s-au orientat la un teren situat în cartierul Costieni. "Am dat ordine la urbanism să se identifice suprafețe de teren. Avem teren. În fața bisericii din Costieni este un teren unde au fost proiectate zece blocuri. A fost construită o biserică și sperăm că ne-a mai rămas loc totuși pentru patru-șase blocuri. Sîntem conștienți că este cea mai mare problemă, dar în două trei luni nu putem crea case, locuințe. O locuință nu se face în trei zile. În maxim doi ani, îi asigurăm pe rîmniceni că nu vor mai avea astfel de probleme", a mai declarat primarul Viorel Holban, cu mențiunea că Guvernul a alocat foarte mulți bani pînă acum pentru construirea unor locuințe sociale și că "dacă se dorea, această problemă era rezolvată de vechea administrație locală", mai ales că în luna februarie s-ar fi depus o adresă de la Consiliul Județean pentru construirea de 18 locuințe sociale pe strada Duiliu Zamfirescu, în urma căreia trebuiau depuse alte acte, făcute alte demersuri.

 

COMENTARII

Opre Alin:
Cat Costa
Cat costa o locuinta anl?cele care au trecut de 5 ani?
georgiana:
domnule primar
ce acte trebuie pt a depune dosarul pt o locuinta anl?unmeaza sa ma casatoresc am 20 de ani si eu q sotul meu o luam de la zero ..nu avem o locuinta unde sa locuim.sunt din zoita si va sustin pt ceea ce faceti pt acest oras..sa va ajute d-zeu in continuare pt a duce la sf orice dorinta ...
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU