Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3028 > Prima ora Nr. 3028 de marti, 8 iulie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Un pompier pentru vâlvătaia prețului petrolului

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Se apără cum pot

articol de: (L.M.)

Pacienții Spitalului Ju­de­țean Buzău se protejează cum pot mai bine de căldură. Beau apă cît de multă și țin ferestrele deschise. Întrebați dacă ar pre­fera să li se instaleze aparate de aer condiționat în saloane, pacienții ne-au spus că e mai bine fără, pentru că s-ar putea alege cu vreo boală de la ele și ar pleca din spital mai bolnavi decît au venit. 


Căruța cu piese auto
Un bărbat în vîrstă de 34 de ani din Buzău a fost prins de o patrulă de jandarmi cu căruța plină de fier vechi. După ce l-au tras pe dreapta în apropierea bazei sportive "Concas", jandarmii au vrut să afle de unde proveneau toate acele obiecte metalice. În urma verificărilor au stabilit identitatea căruțașului și faptul că întreaga cantitate de aproximativ 1.000 de kilograme de fier, subansamble de autovehicule, fusese sustrasă de la o societate comercială din apropiere. Bineînțeles, marfa urma să fie vîndută, iar omul ar fi cîștigat ceva bani din afacere. Planurile i-au fost însă date peste cap de jandarmi, care i-au întocmit actele premergătoare infracțiunii de furt calificat, iar dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău. 


Amenințări tăioase
Agenții postului de poliție Stîlpu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani din localitate l-a amenințat cu un cuțit pe un consătean al său. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul de 54 de ani se afla în stare de ebrietate și l-a amenințat pe consăteanul său în timp ce acesta trecea prin fața porții sale. Cuțitul a fost ridicat pentru cercetări, iar turbulentului i s-a întocmit dosar penal.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU