Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > Prima ora Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Stiri de Prima Ora

Sanepidul, cu ochii pe cosmetice

Inspecția Sanitară de Stat continuă seria controalelor inițiate în depozitele și magazinele care comercializează produse cosmetice. Acțiunea vizează depistarea cazurilor în care produsele se depozitează la temperaturi necorespunzătoare.


Reabilitarea sursei de apă la Măgura

Astăzi, în comuna Măgura, pe raza localității Ciuta se vor reabilita, pe o porțiune de 150 de metri, țevile de la rețeaua cu apă potabilă. La program vor participa angajații primăriei pentru lucrări de interes comunitar.


Alimentația publică,în vizorul OPC

Începînd de azi, inspectorii Oficiului de Protecție a Consumatorului Buzău vor derula o serie de controale, care vor avea ca tematică alimentația publică.
Tematica a fost stabilită de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.


Control la pubele

Poliția Comunitară verifică începînd de astăzi contractele încheiate de persoanele fizice și juridice cu societatea locală de salubrizare, RER Ecologic Service, pentru ridicarea gunoaielor.


Supraveghere la Colți

Singura persoană beneficiară a venitului minim garantat din comuna Colți va supraveghea, pe parcursul zilei de astăzi, starea drumurilor comunale. Eventualele nereguli vor fi sesizate către primărie pentru rezolvarea lor.


Salubrizare la Pîrscov

Primăria Pîrscov va organiza un proiect de lucrări de salubrizare a localităților din comună. Mîna de lucru va fi asigurată de beneficiarii ajutorului social.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU