Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2714 > Prima ora Nr. 2714 de vineri, 22 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Prima ora

Stiri la Prima Ora

Continuă lucrările de modernizare a stadionului Gloria

Începe asfaltarea căilor de acces în tribune pentru spectatori la stadionul Gloria Buzău. Se speră astfel ca, printr-o mobilizare generală, stadionul să fie gata pentru prima inspecție federală din data de 15 iulie.


La Cătina, captări de apă

Din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, consumul de apă potabilă din comuna Cătina a crescut exponențial față de celelalte luni ale anului. Primăria va organiza un proiect de lucrări pentru captarea unor surse de apă potabilă noi, pentru acoperirea deficitului de apă.


Conferință de presă la PSD

Senatorul Ion Vasile organizează astăzi, la ora 11.00, o conferință de presă, la sediul Organizației Județene a PSD Buzău, de pe bulevardul Unirii Nord. Una dintre temele de discuție așteptate este și noul pol de dreapta înființat PNL, PNȚCD și AP.Asistenții își echivalează studiile

Peste două sute de asistenți medicali din județ susțin ultima probă a examenului de echivalare a studiilor. La examen participă asistenții care au absolvit Școala Sanitară Postliceală, dar cărora nu le-au putut fi recunoscute studiile, pentru că actele doveditoare s-au pierdut.Reparații la grădinița din Gălbinași

Primăria Gălbinași organizează un program de lucrări de reparație la Grădinița cu program normal și Căminul Cultural din satul Bentu. Mîna de lucru va fi asigurată de angajații primăriei la lucrări publice de interes comunitar.


Aprovizionări cu apă la Măgura

În comuna Măgura, primăria a demarat un program de aprovizionare a populației cu apă potabilă și menajeră. Se vor efectua de către beneficiarii ajutorului minim garantat, lucrări la sistemul de apă centralizat prin captarea de noi izvoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU