Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5691 > Politica Locala Nr. 5691 de miercuri, 6 iunie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala  

Cum luptă deputatul Sebastian Radu cu viciile Cum luptă deputatul Sebastian Radu cu viciile

Deputatul buzoian PSD Sebastian Radu încearcă să lupte pe căi parlamentare împotriva fumatului. Recent, el a participat la "Tutunul distruge inimi! Respiră sănătate!", dezbaterea cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun (31 mai), alături de reprezentanți ai celor două camere ale Parlamentului, Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, directorul Institutului de Sănătate Publică, dar și alături de profesioniști din domeniul sănătății ini [...]


 

Deputatul PMP Adrian Mocanu, primit de Firea la P.S.D. București? Deputatul PMP Adrian Mocanu, primit de Firea la P.S.D. București?

Fruntașii de PMP Buzău caută, de ceva vreme, o soluție pentru a-și spori șansele la viitoarele alegeri. La Centru, partidul lui Traian Băsescu pierde aproape zilnic membri, iar la Senat, deja PMP, a rămas fără grup parlamentar, iar senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a pierdut, pe cale de consecință, postul de lider de grup și odată cu acesta și mașina de serviciu și consilierul plătit de Parlament.

În aceste condiții, atît Bădulescu cît și deputatul Adrian Mocanu au declanșat o serie d [...]


 

Cum a ajuns un general cu trei stele mărunt funcționăraș în Consiliul Județean

De la conducător de mari operațiuni militare la numărat izmene

Cum a ajuns un general cu trei stele mărunt funcționăraș în Consiliul Județean

Generalul Lucian Foca a trecut din poziția de comandant de mare unitate militară într-un birou unic din C.J., la Serviciul "Achiziții"


Angajarea generalului cu trei stele Lucian Foca pe o funcție obscură de funcționar într-un birou din Consiliul Județean a produs rumoare în rîndul opiniei publice buzoiene dar m,ai ales printre militarii de carieră din cea de-a doua garnizoană din țară.

Militarii nu-și pot explica faptul că un general care a condus ani în șir o mare unitate a ajuns în situația de a se transforma, după pensie, într-un conțopist, pe locul doi, într-un birou oarecare din CJ. nemulțumiții susțin că decizia [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU