Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2877 > Politica Locala Nr. 2877 de marti, 8 ianuarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Aroganța Americii

de Ion CRISTOIU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala  

FINANŢĂRILE, LIBERE DE ORICE OBLIGAŢII

Bugetul pentru 2008 a fost aprobat încă de la sfîrşitul anului trecut. Ca şi în exerciţiile bugetare anterioare, şi în acest an va continua finanţarea din banii publici a unor instituţii care beneficiază de o autonomie mult prea mare, instituţii care, chiar dacă primesc bani, nu au nici un fel de obligaţii în privinţa modului în care au dreptul să-i folosească.

Soluţia - "contrac [...]


 

Ţuclea zice că-şi ia valea de la "Tabere"

Dacă luna trecută anunţa ba că îşi dă demisia, ba că nu-l lasă preşedintele conservatorilor să recurgă la un asemenea gest, Valerian Ţuclea a ieşit ieri din nou la rampă şi a anunţat că, de acestă dată, îşi va da demisia din funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Tineret.
Ca şi data trecută, cînd şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedint [...]


 

S-a dat cu serviciile

Deputatul P.S.D. de Buzău, Aurel Gubandru, a pus o vorbă bună pentru serviciile secrete. În cursul dezbaterilor parlamentare privind bugetul din acest an, Gubandru, preşedinte al Comisiei de buget, finanţe-bănci, s-a împotrivit reducerilor bugetare cerute prin amendamente de comisiile parlamentare.
Potrivit amendamentelor propuse, bugetul S.I.E. trebuia redus cu 3,6 milioane lei, cel al S.P.P. cu 2,73 milioane lei, iar la  S.T.S.  diminuarea era de 4,41 milioan [...]


 

Cu zăpada la gură

Anul cel nou a venit cu zăpezi ca-n poveşti. Bucuria copiilor, coşmarul primarilor, afacerea firmelor de deszăpezire. În lipsă de subiecte aprige, televiziunile de ştiri ne-au arătat cum s-au troienit Bucureştii şi cum n-au mai funcţionat aeroporturile. Ieri dimineaţă, a fost şi la noi zăpadă, iar prima grijă a cetăţeanului, de la bloc sau de la casă, n-a fost să-şi dea nămeţii din [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU