Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2659 > Politica Locala Nr. 2659 de marti, 17 aprilie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ion Vasile vrea afară cu şefii pedişti

articol de: (A.L.)
Ion Vasile vrea afară cu şefii pedişti

Senatorul P.S.D. de Buzău, Ion Vasile, consideră că pediştii aflaţi īn diferite funcţii de conducere īn instituţiile judeţului ar trebui schimbaţi din funcţiile dobīndite cu sprijinul partidului.
"Funcţionarii puşi de P.D. trebuie să se ducă acasă. Din punct de vedere legal este posibil, pentru că s-au schimbat denumirile ministerelor. Noi ne-am asumat o răspundere votīnd acest guvern şi nu dorim ca activitatea lui să fie boicotată de funcţionari pedişti", a declarat Ion Vasile, la ultima conferinţă de presă.
Afirmaţia vine pe fondul prognozării unor ample schimbări īn instituţiile descentralizate din judeţ şi arată că social-democraţii nu sīnt dispuşi să sprijine P.N.L. decīt "īn mod condiţionat, īn aşa fel īncīt electoratul nostru să obţină satisfacţie", după cum a declarat anterior Ion Vasile, preşedintele organizaţiei social-democrate de la Buzău.
(A.L.)


Alegeri locale după ieşirea de la guvernare

 După ieşirea de la guvernare, săptămīna trecută pediştii s-au instruit pentru trecerea īn Opoziţie şi pregătirea alegerilor locale de anul viitor.
Chestiunile care trebuiau discutate au fost atīt de stringente īncīt ins­­tructajul cu liderii instituţiilor descentralizate s-a făcut "a doua zi de Paşti", aşa cum a declarat Victor Mocanu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a P.D. Au urmat, pe rīnd, īntīlniri cu primarii P.D. şi, mai la urmă, cu viceprimarii şi preşedinţii organizaţiilor locale. Pro­ble­mele discutate s-au referit la activitatea viitoare, mai precis la promovarea proiectelor de modernizare a şcolilor şi grădiniţelor, dar şi a infrastructurii, īn general. "Toţi cei cu care am discutat, şi-au manifestat dorinţa de a face front comun pentru ca, īn 2008, la alegerile locale, să avem cīt mai multe voturi", a afirmat Victor Mocanu.

 

COMENTARII

popescu ion:
catre baron!
Acum incepe cu schimbarea functionarilor PD-isti! Nesimtitul! A uitat cum tuna si fulgera cand , la schimbarea puterii i-au fost inlocuiti toti neispravitii, toate rebuturile pe care le pusese in fruntea serviciilor deconcentrate ( iar guri avizate spun ca nu pe bani putini, asa cum a fost si este invatat acest borfas ) ? Acum vrea sa-i inlocuiasca din nou, probabil tot cu nulitatile pe care ni le-a bagat pe gat in guvernarea lor! Du-te ba acasa si ai grija de netot, mai lasa si pe altii sa arate ce pot, ca tu ne-ai imbolnavit de 18 ani de cand ne strici aerul cu prezenta ta urat mirositoare!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU