Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2647 > Politica Locala Nr. 2647 de sambata, 31 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Stelică Expobar loveşte fatal

articol de: (D.G.)
Stelică Borzea, ăl mai şef peste tinerii pesedişti, a comis-o din nou. De astă dată, chiar līngă mentorul său politic, senatorul Ion Vasile.
Ieri, īntr-o conferinţă de presă, mai marele peste junii pesedişti, căruia i se mai spune şi Stelică Expobar (n.r. firma sa de vīnzare alcooluri se numeşte aşa), a zis că suma pe care ar fi solicitat-o o fundaţie cu iz pedist de la Rīmnic, chiar de la primarul Ghinioiu, ar fi de 10 milioane de lei.
Imediat, senatorul Ion Vasile s-a īntors spre el şi l-a pus rapid la punct: "Cum, mă, zece milioane de lei? Sīnt convins că e vorba despre mult mai mult".
E inutil să mai spunem ce mimică a avut senatorul, uitīndu-se la tīnărul său discipol, devenit notoriu pentru gafele sale care stīrnesc valuri de rīs.

 

COMENTARII

florin:
gafa monumentala!!!!
Nu cred ca s-a mai pomenit undeva in ROMINIA vreun consilier judetean care sa initieze un proiect de hotarire a consiliul judetean si apoi sa voteze contra acelui poiect de hotarire in plen !!!!! Asa a facut stelian borzea in consiliul judetean buzau !!!! daca mai stie cineva o gafa de asemenea proportii facuta de un consilier judetean sa o spuna!!! Asa ca ce a facut in conferinta de presa cu pricina cu suma de 10 milioane de lei este nimica toata pe linga ce poate acest mare OM POLITIC BUZOIAN - STELIAN BORZEA!!!!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU