Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2647 > Politica Locala Nr. 2647 de sambata, 31 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Florii liniştite

Această săptămīnă politică a stat, fără īndoială, sub semnul anunţului de deces al Alianţei lansat de premierul Călin Popescu Tăriceanu īncă de luni. Deces, deces, dar fără parafa medicului legist! S-ar putea spune că zilele care au urmat au fost dedicate īn totalitate activităţii specifice medicului legist, adică s-au făcut disecţii, analize peste analize, toate menite să stabilească clar cauza decesului.
Dar iată că a trecut şi ziua de  vineri şi premierul nu a apărut cu un guvern remaniat, PD-ul nu a ieşit de la guvernare şi nici o altă catastrofă de acest gen nu ne-a lovit. Singurul eveniment "negru" al zilei cu pricina şi, cīnd spun negru chiar asta vreau să subliniez, a fost retragerea Adrianei Săftoiu de la Cotroceni. Evenimentul īn sine nu reprezintă o tragedie de proporţii, doar oamenii pot fi īnlocuiţi, indiferent ce poziţii ocupă, ci ar trebui să fie un semnal de alarmă la adresa preşedintelui Băsescu. Cīnd pleacă şi ultimul tău consilier din echipa cu care ai purces la drum, cīnd acesta este şi cel mai fin cunoscător al tău şi cel mai vechi colaborator, īnseamnă că, īntr-adevăr, ceva nu e deloc īn regulă! Poate īn acest context va mai lua şi Traian Băsescu  o pauză pentru reflecţie!
Dar să revenim la oile noastre locale şi să vedem cum au afectat aceste evenimente viaţa politică locală. Imediat după anunţul premierului, preşedinţii celor două filiale care formează sau formau, cine mai ştie? Alianţa D.A. au fost asaltaţi cu īntrebări de către media locală apropo de modul īn care se vor derula osti-lităţile, pīnă mai ieri frăţeşti, pe meleaguri buzoiene. Răspunsurile au fost ocolite cu diplomaţia care ne caracterizează, īn sensul că ne iubim, dar īn acelaşi timp ne-am strīnge de gīt. Şi  iarăşi opozanţii pesedişti şi-au amintit de mai vechea cīrīială cu preşedintele Mocanu şi nu se putea să nu-i ceară demisia de fiecare vineri. Cum abia astăzi premierul va deschide cutia cu miniştri, cred că jumătate din Alianţă a avut o noapte albă. Sau poate neagră ! Pīnă săptămīna viitoare, să aveţi Florii liniştite, cu soare şi cu bucurii! 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidenžiale a ajuns, la Buzću, īn faza "mćscćritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU