Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2647 > Politica Locala Nr. 2647 de sambata, 31 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Together, forever?


Senatorul Ion Vasile recunoaşte conflictul cu primarul Boşcodeală

Senatorul Ion Vasile recunoaşte conflictul cu primarul Boşcodeală
 
Spune, īnsă, că, dincolo de neīnţelegeri, īl susţine pīnă īn pīnzele albe
Senatorul Ion Vasile, preşedintele organizaţiei judeţene Buzău a P.S.D., a recunoscut, ieri, pentru prima dată, īn mod oficial, că īntre el şi primarul Constantin Boşcodeală există anumite disensiuni. Pe parcursul conferinţei de presă săptămīnale, senatorul Ion Vasile a admis "mici frămīntări, dar nu e nici un fel de problemă". Liderul social democrat a afirmat, īn lipsa prim-vicepreşe-dintelui P.S.D., Constantin Boşcodeală, că ştie de unde pleacă povestea cu "lupii tineri", dar a ameninţat făţiş că nu mai tolerează opoziţie īn interiorul organizaţiei. "Po­vestea cu lupii tineri şi cu toate apariţiile astea noi ştim de unde au plecat. Dar, vorba aia <<mai multe piei de miei pe gard decīt de oi bătrīne>>, cam aşa se īntīmplă", a precizat, plastic, senatorul Ion Vasile.

Diversiune şi statut
Pe aceeaşi temă, fruntaşul social democrat a mai adăugat că există anumite persoane interesate să-l conteste permanent, īnsă acest tip de acţiuni contravin statutului partidului şi liniilor de luptă trasate de preşedintele Mircea Geoană. Vizavi de acest aspect, Ion Vasile a declarat: "Diversiunea creată de anumite personaje intră īn contradicţie flagrantă cu statutul partidului şi, mai devreme sau mai tīrziu, băieţii aceştia n-o să-şi mai găsească loc īn partid şi vor face politică de-asta īn altă parte. Nu se poate aşa ceva, n-avem cum să acceptăm. L-aţi auzit pe preşe-dintele Geoană. Aici nu stăm să contestăm permanent ba pe Ion Vasile ba pe nu ştiu cine. Deci lucrurile sīnt foarte clare".


Un mesaj pentru Boşcodeală
Īn sfīrşit, cu aceeaşi ocazie, senatorul Ion Vasile a avut de transmis şi un mesaj către Constantin Boşcodeală, care trebuie să ştie că la primărie trebuie să facă politica partidului care l-a avut pe liste: "La partid nu există nici un fel de probleme şi, dincolo de unele dispute care există īn fiecare partid vizavi de anumite atitudini, de anumite poziţii, această chestiune cu "la primărie nu fac politică, dar fac politică de partid" trebuie īnţeleasă de toată lumea că atīt timp cīt eşti reprezentantul unui partid, tu trebuie să promovezi acolo principiile partidului pe listele căruia ai candidat". Aviz
amatorilor, deci.

 

COMENTARII

nicolae f:
in aceasta saptamina - 08-14 aprilie 2007 veti fi schimbat dle ion vasile
Vor fi schimbari de substanta dle ion vasile, dar la nivelul organiz. Judetene psd buzau, si nu la nivelul organiz. Municipale psd buzau!!! Schimbarea se va produce in intervalul 08-14 aprilie 2007 si va consta dle ion vasile in indepartarea dvs dintr-o functie pe care nu o mai meritati demult – cea de presedinte psd buzau-, deoarece ati votat la congresul psd din 10.12.2006 cu sorin oprescu!!!!! Credeti ca mircea geoana si echipa sa nu stiu ca dvs ati votat sorin oprescu? Chiar atit de naiv il credeti? dvs dle ion vasile ati votat sorin oprescu la congres, iar constantin boscodeala a votat mircea geoana!!! Mircea geoana a iesit presedinte, chiar daca dvs l-ati dorit cu ardoare pe oprescu!!! Deci cine pe cine merita sa puna dl geoana presedinte psd buzau? Pe cineva care a votat contra sa? Chiar atit de naiv il credeti??? sa nu mai amintim de pierderea a 43 de primari de catre dvs dle ion vasile si de articolele despre terenul pe care vreti sa il vindeti la CARREFOUR contra sumei de 6.000.000 de euro!!!!in intervalul 08-14 aprilie 2007 veti fi schimbat din functie dle ion vasile!!!! Organiz mun. Psd buzau fierbe, se prergateste!!!! Adio!!!!!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU