Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5779 > Politica Locala Nr. 5779 de marti, 13 noiembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Repoziționare pe centrul politic local?


Cine vrea să reînvie PUR la Buzău

Vlase de pe "insuliță" s-ar băga

articol de: Doru GHEORGHIADE

Partidul Umanist Român înființat de Dan Voiculescu dă semne de resuscitare. În ultimele zile PUR a apărut din nou în public. Zilele trecute liderii PUR au anunțat ca după  o întîlnire cu liderii interimari ai filialelor județene și cele sectoarelor din București s-a stabilit strategia pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

De asemenea, de ceva vreme, conducerea PUR s-a a decis să se ocupe de revigorarea organizațiilor județene. În acest context la Centru s-a luat în discuție și stabilirea unor  lideri regionali care să se ocupe de organizarea filialeor. La Buzău se pare că PUR va fi condus de către omul de afaceri Gheorghe Vlase, cel care s-a mai aflat la președinția PUR pe vremea cînd umaniștii își ziceau conservatori. Vlase însă a fost nevoit să cedeze președinția în locul său fiind adus cel supranumit "Gigioacă" sau "deputatul auto". Odată cu problemele din justiție ale întemeietorului, PC a intrat într-un con de umbră, însă, iată, PUR, nefiind desființat, încearcă să revină.

"Am vorbit la București"

Contactat de reporterii "Șansa Buzoiană", Vlase a admis că a avut o discuție la București cu Dan Voiculescu: "Da, am vorbit despre această chestiune la București. Nu sînt hotărît să revin în politică, însă dl Voiculescu mi-a oferit o funcție de coordonator regional al partidului pentru zona de sud-est. Mi-a plăcut cum a pus problema, în sensul că și-a cerut scuze pentru eroarea făcută atunci cînd m-a debarcat de la conducerea PC Buzău. Însă, repet, încă nu am luat o decizie."

Totodată, Gheorghe Vlase a explicat că ar putea adopta o soluție de mijloc: "M-am gîndit și la soluții ca la Buzău să conducă altcineva, poate un politician mai tînăr, iar eu, eventual să răspund de zona de sud-est".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Fără apă caldă în plină caniculă

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU