Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5743 > Politica Locala Nr. 5743 de marti, 11 septembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ce s-a comentat la marea adunare pesedistă de la Jupiter

articol de: Doru GHEORGHIADE
Ce s-a comentat la marea adunare pesedistă de la Jupiter
 

Primarii din județul Buzău au avut ocazia, la sfîrșitul săptămînii, să-și spună problemele în fața conducerii județene a PSD.                    

La Jupiter, pe litoral, zeci de primari pesediști s-au întîlnit cu parlamentarii social-democrați de Buzău și cu președintele organizației județene, deputatul Marcel Ciolacu, cu care au avut discutii informale pe marginea recentei rectificări bugetare făcute de Guvern, dar și despre situațiile punctuale din comunitățile pe care le păstoresc. Întîlnirile de la mare au fost comune cu aleșii de la Ialomița, conduși de secretarul general al partidului, Marian Neacșu, lide­rul filialei județene ialomițene. 
Printre cei care au luat cuvîntul de la Buzău au fost primarul municipiului reședință de județ, Constantin Toma, dar și Sorin Cîrjan, primarul de Rîmnic. Desigur, dincolo de probleme de administrație, s-a discutat și despre ultimele turbulente din partid, nota comună a comentariilor fiind aceea că este nevoie de unitate și de o mai bună comunicare publică.

În legătură cu aceste subiecte și întîlnirea de la Jupiter, șeful PSD Buzău a postat pe contul său de FB un text: Comunicarea permanentă cu autoritățile locale este cheia unei administrații publice eficiente pentru județ și în beneficiul cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care, alături de parlamentarii PSD de Buzău, am dorit să avem astăzi o discuție deschisă, într-un cadru informal, cu primarii din județ, cu președintele și vicepreședinții C.J. Ei sînt cei care iau contact zi de zi cu proble­mele oamenilor și care știu cel mai bine care sînt soluțiile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă. Le-am ascultat cu mare atenție opiniile și mai ales nemulțumirile și le-am promis că alături de toți colegii mei din Parlament și de la nivel central vom continua să ne zbatem pentru prosperitatea județului nostru."

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cînd încep lucrările de reabilitare ale podului Marghiloman
Vor să repare podul Marghiloman cu bani de la Guvern

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU