Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5691 > Politica Locala Nr. 5691 de miercuri, 6 iunie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Deputatul PMP Adrian Mocanu, primit de Firea la P.S.D. București?

articol de: Doru GHEORGHIADE
Deputatul PMP Adrian Mocanu, primit de Firea la P.S.D. București?
 

Fruntașii de PMP Buzău caută, de ceva vreme, o soluție pentru a-și spori șansele la viitoarele alegeri. La Centru, partidul lui Traian Băsescu pierde aproape zilnic membri, iar la Senat, deja PMP, a rămas fără grup parlamentar, iar senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a pierdut, pe cale de consecință, postul de lider de grup și odată cu acesta și mașina de serviciu și consilierul plătit de Parlament.

În aceste condiții, atît Bădulescu cît și deputatul Adrian Mocanu au declanșat o serie de negocieri care să le salveze viitorul și să le asigure șanse pentru comasarea mandatelor. De pildă, surse politice susțin că deputatul Adrian Mocanu a avut discuții la București cu liderii ALDE dar și cu fruntașii PSD-iști. Aceleași surse susțin că atîta vreme cît pesediștii buzoieni nu-l vor primi pe Mocanu, soluția de revenire în PSD este primirea într-o altă organizație.

Or, mai transmit sursele noastre, o soluție ar fi înscrierea la PSD București, filiala condusă de primarul Gabriela Firea. Sursele citate afirmă că, deja, discuțiile pe această temă sînt destul de avansate, iar Gabriela Firea ar fi acceptat trecerea deputatului Adrian Mocanu în PSD București. Și asta pentru că PSD are nevoie de fiecare mandat de deputat disponibil "pe piață" pentru a menține o majoritate mai solidă în Camera Deputaților. Așadar, rămîne de văzut dacă negocierile se vor solda cu migrarea lui Mocanu la PSD București și ce va conține înțelegerea, mai precis unde ar urma să candideze deputatul Adrian Mocanu căci, așa cum se știe la Buzău o candidatură a sa este destul de puțin posibilă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU