Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5639 > Politica Locala Nr. 5639 de marti, 27 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Repetiția, mama învățării!


Ședința C.L.M. "de îndată" care corectează hotărîrea ultimei ședințe "de îndată"

Ședința de vineri a durat zece minute

articol de: Florina ARGHIR POPESCU

Ședință fulger, vineri, la Primăria Buzău. Aleșii locali au fost chemați din nou la Primărie pentru a vota noii reprezentanți în următoare Adunare Generală a Acționarilor de la Compania de Apă. Ședința are loc azi, 27 februarie, așa că joi, consilierii locali municipali au fost invitați să aprobe mandatele celor trei persoane care vor vota din partea acționarului majoritar, respectiv Primăria Buzău.

Potrivit proiectului de hotărîre aprobat de aleșii locali, cei trei reprezentanți vor fi de acord cu cele două puncte de pe ordinea de zi, unul dintre ele fiind chiar numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație la Compania de Apă. Numai că tot azi este programată o nouă ședință "de îndată", a C.L.M. pentru corectarea hotărîrii luate vineri, deoarece, una dintre cele trei persoane desemnate este incompatibilă. Mai puțin de zece minute. Atît au stat în sală aleșii locali convocați la o ședință "de îndată". Consilierii municipali au avut pe masă un singur proiect de hotărîre, care prevedea desemnarea reprezentanților acționarului majoritar, respectiv Primăria Buzău, la noua Adunare Generală a Acționarilor de la Compania de Apă.

Vot rapid, dar...

Votul a mers rapid, iar cei trei reprezentanți desemnați au fost Savulescu Mariana, Eduard Pistol și Geanina Cristina Dinu. Toți cei trei au primit 18 voturi pentru și cinci voturi au fost anulate. Aceștia vor merge la Adunarea Generală a Acționarilor de la Compania de Apă cu misiunea de a vota noii membri ai Consiliului de Administrație de la Compania de Apă. Astăzi, însă, tot pe repede înainte se va modifica hotărîrea de vineri. Același pas pe care l-au făcut consilierii locali urmeză să îl facă, marți, chiar înaintea ședinței, și consilierii județeni care își vor alege trimisul la AGA de la Compania de Apă.

Cine sînt reprezentanții C.J.

Adunarea Generală a Acționarilor are loc azi, 27 februarie, la ora 12.00,  iar pe ordinea de zi sînt anunțate două puncte, unul privind aprobarea noului consiliu de administrație, din care vor face parte și Eduard Pistol și Săvulescu Mariana, alături de Pitiș Cornel, Hintă Petruș și Gabriel Constantin. De asemenea, o altă AGA este anunțată pentru 29 martie cînd cel mai important punct de ordinea de zi este aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2018.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU