Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5628 > Politica Locala Nr. 5628 de luni, 12 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Romanescu: "Sîntem într-o continuă reorganizare!"

articol de: Marilena DINU
Romanescu: "Sîntem într-o continuă reorganizare!"
 

Liberii buzoieni își întăresc forțele la nivel municipal. Aflat într-un proces de reorganizare după ce structura de conducere a fost dizolvată, PNL Buzău atrage noi membri.   

Nu mai puțin de 60 de buzoieni s-au înscris în partid de la începutul anului așa că noua organizație se așteaptă să fie mult mai puternică. Deocamdată, liberalii de la municipiu se pregătesc de alegeri și pare că lucrurile încep să meargă pe făgașul cel bun, iar noii membri să își ia în serios statutul de liberali.

A trecut prin momente de cumpănă din cauza neînțelegerilor interne, dar acum se află într-un proces amplu de reorganizare în urma căruia se vrea a fi mult mai puternică. Este vorba despre organizația municipală a partidului național liberal din Buzău care acum are un președinte interimar,  după ce structura de conducere a organizației a fost dizolvată. Liberalii de la municipiu sînt în pline pregătiri pentru alegeri. Iar veștile care vin dinspre conducerea județeană le dau liberalilor speranțe de mai bine. Organizația municipală își întărește forțele cu membrii noi. De la începutul anului, nu mai puțin de 60 de buzoieni s-au înscris în partid.

Au început să vină la ședințe

"Sîntem într-o continuă reorganizare. Lumea chiar a conștientizat ceea ce s-a întîmplat la organizația municipală și, iată, ne mîndrim cu faptul că deja nu mai vorbim... dacă țineți minte la o ședință anterioară am spus că au fost alegeri la municipiu, la momentul acela, și nu era o mîndrie pentru noi, cu doar 64 de membri care au votat. Și vă spun că de la 1 ianuarie și pînă astăzi am primit peste 65 de membri noi. Probabil că delegația care va alege la momentul acela președintele ar trebui să fie de cîteva sute, cel puțin pentru municipiul Buzău. Asta spuneam. Făceam o comparație", a declarat deputatul Cristi Romanescu, liderul P.N.L. Buzău. Mai mult decît atît, liberalii spun că noii membri ai partidului sînt extrem de conștiincioși și își iau rolul în serios astfel că la ședințele săptămînale ajung majoritatea liberalilor din municipiu. 

"Este un lucru de apreciat că, în general, la aceste întîlniri, prezența a fost de 50-60 de membri neconvocați. Lumea știe că marțea sînt întîlniri la municipiu. Cine vrea vine, cine are timp.", a afirmat, la rîndul său, fostul deputat P.N.L. de Buzău, Erland Cocei, actualmente interimar la șefia organizației municipale Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU