Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5623 > Politica Locala Nr. 5623 de luni, 5 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cine este noul șef al Urbis-Serv

articol de: Florina ARGHIR POPESCU
Cine este noul șef al Urbis-Serv
 

Consilierul județean Silviu Nicoară este noul director al societății comerciale Urbis-Sev SRL Buzău, în urma promovării concursului susținut săptămîna trecută, concurs pe care l-a susținut fără să aibă vreun contracandidat. 

Social-democratul Silviu Nicoară a susținut proba interviului pe 22 ianuarie, după ce a a trecut de etapa selecției de dosare. El este de profesie inginer silvic, absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Silvice din cadrul Universității "Transilvania" Brașov în anul 2000 și al cursurilor postuniversitare de specializare în Informa­tică la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității "Dunărea de Jos" Galați în anul 2002.

Timp de șapte luni, a lucrat la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic și Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcția Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de șef ocol silvic la Nehoiu, Rîmnicu Sărat, Nehoiașu și Tisău. Silviu Nicoară s-a remarcat și din poziția de președinte al unei asociații de proprietari din Micro V, cartierul respectiv căpătînd, practic, o nouă înfățișare de cînd îl gospodărește și devenind una dintre cele mai îngrijite zone din oraș.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU