Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5593 > Politica Locala Nr. 5593 de miercuri, 13 decembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Obișnuit cu drumurile bruxeleze și spaniole, Neagu (C.J.) s-a ciocnit cu o Dacia la Vernești

Evenimentul nu s-a soldat cu victime și a survenit înțelegerea amiabilă

articol de: Cătălina JINGOIU
Obișnuit cu drumurile bruxeleze și spaniole, Neagu (C.J.) s-a ciocnit cu o Dacia la Vernești
 

Recent întors din Bilbao (sîc!), unde, oficial, s-a întîlnit cu românii din diaspora, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a aflat că drumurile noastre nu sînt ca cele din Spania. 

Neagu a fost implicat într-un accident rutier produs ieri dimineață, pe raza satului Cîndești, comuna Vernești. Primele informații arată că șeful C.J. Buzău se afla la volan în momentul în care șoferul unei Dacii a ieșit dintr-o curte și nu i-a acordat prioritate. În urma impactului, autoturismul condus de președintele C.J. Buzău, marca Mazda, proprietate personală, a fost grav avariat, la fel și celălalt autoturism. Accidentul s-ar fi soldat doar cu pagube materiale, fără victime, ceea ce a făcut posibilă încheierea unei înțelegeri amiabile. După accident, Neagu a revenit la Consiliul Județean și și-a desfășurat activitățile pe care le avea programate. 

Anul trecut, în luna noiembrie, Petre Emanoil Neagu a mai fost implicat într-un accident rutier. Atunci, președintele C.J. Buzău a ieșit în decor, la Coșereni, după ce a lovit o mașină care staționa pe acostament. Și atunci, ca și acum, Neagu a scăpat teafăr, în schimb, autoturismul Toyota a fost grav avariat. 

Neagu: "Ne-am despărțit prieteni"

Contactat de reporterii Focus FM, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a confirmat accidentul produs marți dimineață, în jurul orei 9,00. Șeful administrației județene a explicat că venea spre serviciu atunci cînd a avut loc coliziunea. "Veneam spre Buzău, pe D.N. 10, și, în Cîndești, un domn cu un autoturism Dacia a virat în fața mea, la 5 metri, ieșind dintr-o curte. L-am atins ușor și am lovit un pom. Ce era să fac, să intru în el? Bine că nu s-a întîmplat mai rău! Omul s-a speriat rău, erau și alți cetățeni pe marginea șoselei... Am făcut înțelegere amiabilă, am rămas prieteni."

La locul accidentului s-a aflat o echipa de polițiști de la postul din localitatea Vernești, dar, avînd în vedere circumstanțele și înțelegerea apărută între cei doi șoferi, nu a fost încheiat un raport privind evenimentul, toată situația urmînd a fi explicată în fața unui reprezentant al firmei de asigurări la care șoferul vinovat avea încheiată polița. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU