Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5575 > Politica Locala Nr. 5575 de marti, 14 noiembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Deputatul P.N.L. Cristi Romanescu, despre "Revoluția fiscală"

articol de: Doru GHEORGHIADE
Deputatul P.N.L. Cristi Romanescu, despre "Revoluția fiscală"
 

Deputatul P.N.L. de Buzău și șef al organizației județene liberale, Cristi Romanescu, a criticat, ieri, într-o conferință de presă modul în care actuala Putere execută actul de guvernare, și mai ales în ceea ce privește legislația fiscală.

Romanescu, secondat de ex-deputatul penelist de Buzău Eduard Cocei, au explicat că toate măsurile fiscale luate și anunțate că se vor implementa, afectează grav sectorul privat, mai ales în zona micilor întreprinzători, iar măririle de salarii prognozate vor fi "zero" dacă măsurile P.S.D. denumite "Revoluția Fiscală" vor fi puse în practică.

De asemenea, deputatul Romanescu s-a arătat mirat de faptul că primarii din localitățile buzoiene nu reacționează, după ce 20% din alocațiile bugetare le-au fost tăiate. Pe finalul confe­rinței de presă, Cristi Romanescu a explicat că intenția primarului P.S.D. al Buzăului, Constantin Toma, de a mări taxele și impozitele cu 10% la nivelul municipiului reședință de județ nu este o soluție inspirată pentru sporirea bugetului orașului. Deputatul P.N.L.-ist a arătat că o soluție pentru strîngerea mai multor bani în visteria Palatului Comunal ar fi încurajarea unor investitori serioși, care să deschidă afaceri la Buzău și să plătească astfel taxe și impozite coordonat cu o bună colectare în baza actualei legi fiscale.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU