Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5465 > Politica Locala Nr. 5465 de joi, 8 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

De ce îl laudă Ponta pe Ciolacu

articol de: Doru GHEORGHIADE
De ce îl laudă Ponta pe Ciolacu
 

Președintele organizației PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a primit laude în mod public de la fostul său șef de partid într-un text publicat de ex-premierul pesedist Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Aprecierile vin după ce Ciolacu l-a menținut pe fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu în Comisia de Învățămînt din Camera Deputaților, după ce acesta din urmă a intrat în conflict cu ALDE, partidul său, care l-a exclus din respectiva comisie parlamentară. Ciolacu a decis să scoată un PSD-ist din Comisia din Învățămînt și l-a menținut pe locul acestuia pe Sorin Cîmpeanu, rectorul Universității de Agronomie și președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România, ocazie cu care, Ponta a postat pe FB următoarele:

"În țara noastră interesul de partid ajunge să fie sinonim cu PROSTIA!! Sorin Cîmpeanu a fost un foarte bun Ministru al Educației, este rector și Președintele Uniunii Rectorilor din România - plus românul cu cea mai mare funcție la nivel internațional - Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone! Să îl dai afară pe Sorin Cîmpeanu din Comisia de Educație pe motiv că s-a certat cu Partidul este mai mult decît o greșeală - e chiar o prostie!

Ps - mă bucur că liderul Grupului PSD din Cameră Marcel Ciolacu a avut întelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastră!! Felicitări pt această decizie de bun simț!"

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU