Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5283 > Politica Locala Nr. 5283 de miercuri, 31 august 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Pentru locul doi pe lista de la Camera Deputaților


O candidatură surpriză se profilează la P.M.P.

Pare să deranjeze unele calcule

articol de: Doru Gheorghiade
O candidatură surpriză se profilează la P.M.P.
 

O candidatură surpriză se profilează la orizont pentru locul al doilea de de pe lista  parlamentară pentru Camera Deputaților a organizației județene a Partidului Mișcarea Populară.  Este vorba despre consilierea parlamentară a Elenei Udrea, buzoianca Otilia Androne, actualmente vicepre­șe­dinte al Organizației de Tineret a P.M.P. Potrivit unor surse din interiorul partidului, Otilia Androne își va depune dosarul de candidatură pentru Camera Deputaților din circumscripția Buzău, la sediul organizației județene. Ulterior, dosarul va merge la Școala de vară a P.M.P. care va avea loc în stațiunea Venus, în perioada 9-11 septembrie, unde va fi prezentat membrilor din conducerea Partidului Mișcarea Populară.
Cu această ocazie, dosarele candidaților vor fi analizate și discutate, fiecare în parte, în Consiliul Național al organizației de Tineret a PMP, care va susține candidatura Otiliei Androne pentru un mandat de parlamentar de Buzău.
Sursele noastre susțin că o candidatură a Otiliei Androne pe lista parlamentară pentru deputați a P.M.P. Buzău pare să încurce niște calcule, astfel că evoluția evenimentelor e de urmărit cu atenție.


 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU