Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5162 > Politica Locala Nr. 5162 de miercuri, 9 martie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 27

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ovidiu Anghel, președinte unic al P.N.L. Buzău

Tot de la Centru s-a hotărît ca Anghel să candideze la Pimăria municipiului Buzău, însă o decizie finală urmează să fie luată în curînd. El a fost validat ieri în funcție de Biroul Permanent Național

articol de: Laurențiu Marinov , Florin Zafiu
Ovidiu Anghel, președinte unic al P.N.L. Buzău
 

Ovidiu Anghel a fost validat ieri de Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal, în funcția de președinte al organizației jude­țene Buzău. Tot ieri, s-a stabilit ca Anghel să candideze din partea liberalilor la Primăria municipiului Buzău, în locul lui Constantin Ionescu, cel care fusese desemnat candidat, în urma sondajelor interne.       
Ovidiu Anghel a confirmat la puțin timp de la luarea deciziei, validarea sa în fruntea PNL Buzău. El a declarat pentru sansanews.ro că: "Azi am fost validat de Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal drept președinte unic al organizației județene Buzău a PNL. Următorul pas este să organizez un Comitet Județean Executiv interimar și să coagulez toate forțele liberale din interiorul și exteriorul partidului". În ceea ce privește candidatura sa la Primăria Buzău, Anghel a spus că pentru aceasta mai trebuie parcurși cîțiva pași statutari care vor fi făcuți în zilele următoare.

Erland Cocei: "Se constituie un nou Comitet Județean Executiv"

Deputatul PNL de Buzău, Erland Cocei, membru în Biroul Permanent Național, a confirmat la rîndul lui instalarea lui Ovidiu Anghel în fruntea organizației județene. În privința candidaturii la fotoliul de primar, fruntașul liberal a declarat că Anghel are mari șanse să fie desemnat să intre în cursa electorală: "În BPN-ul de astăzi a fost validat domnul Ovidiu Anghel pe post de președinte unic al PNL Buzău, urmează ca pînă luni, cînd este următorul BPN să se constituie noul CJEx, deci probabil azi, mîine, poimîine, și să fie validat de BPN-ul de luni. Este validat ca președinte și urmează ca în două săptămîni CJEx Buzău să valideze candidații la Primărie și Consiliul Județean și după aceea să fie validați de BPN. Sînt șanse mari ca domnul Ovidiu Anghel să fie candidat la funcția de primar".
Despre primirea lui Victor Mocanu, a fiului său Adrian Mocanu și a doctorului Ion Vasile în Partidul Național Liberal, Erland Cocei a spus că nu s-a luat încă nici o decizie: "Din cîte știu eu nu au fost primiți încă. Acest încă nu înseamnă că vor fi primiți. Pentru moment nu putem vorbi despre așa ceva."

Fostul președinte Bădulescu: "Lucrurile vor fi tranșate în interior"

Dorin Bădulescu, preșe­dinte al PNL Buzău pînă astăzi, nu a vrut să comenteze schimbările operate de la Centru în cadrul organizației și a afirmat că lucrurile vor fi tranșate în interior: "Nu vreau să fac nici un comentariu pînă nu discut cu colegii mei. Noi avem toată disponibilitatea de a construi un Partid Național Liberal curat, fără intervenția unor grefe pesediste, Ion Vasile, Adrian Mocanu, și fără Cezar Preda. Dacă forurile partidului au decis într-un anume mod, evident că lucrurile vor fi tranșate în interior".

Anghel: Apel la toți liberalii

Ovidiu Anghel, no­ul lider al PNL Buzău, a făcut un apel la toți  liberalii din județ să se alăture echipei sale pentru îndeplinirea obiective­lor electorale pro­pu­se. "Azi am fost invitat la Biroul Permanent Național al PNL, unde s-a validat mandatul meu de președinte unic al organizației județene Buzău. Pentru candidatura pentru primărie , de asemenea. Lansez un apel tuturor liberalilor din județul Buzău să vină aproape de echipă și să uite de resentimente, să aibă ca obiectiv principiile noas­tre administrative, asta în primul rînd, pentru că vizăm cu celeritate cîștigarea Primăriei Buzău. Va fi un comitet județean; în acel comitet vom luat toate deciziile privind și supunerea la vot a candidaturii pentru Primăria municipiului Buzău, precum și toate primăriile și la Consi­liul Județean.“"

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU