Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5100 > Politica Locala Nr. 5100 de miercuri, 9 decembrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 23

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Și-a luat haina de opozant


Ciolacu se ia la "trîntă" cu Guvernul Cioloș

O critică pe Anca Drăgan, noul ministru al Finanțelor

articol de: Doru Gheorghiade
Ciolacu se ia la "trîntă" cu Guvernul Cioloș
 

Deputatul Marcel Ciolacu, preșe­dintele organizației ju­de­țene a PSD și-a intrat în cu aplomb în pielea de opozant al Guvernului Cio­loș.
 Într-o postare pe contul său de FB, Ciolacu o contrazice pe Anca Dragoș noul ministru al Finanțelor care a anunțat că majorarea salariului minim la 1200 de lei nu va fi operabilă de la 1 ianuarie 2016 deoarece este nevoie de un studiu de impact asupra afectelor pe care mărirea le-ar avea pentru bugetul statului de anul viitor. Parlamentarul pesedist afirmă într-o postare că:
"Aș  dori să o informez că acest studiu există deja, finalizat acum câteva luni de către Ministerul Muncii, la soli­citarea FMI-ului. Ba mai mult, ar avea  și Ministerul de Finanțe o copie. Ce reiese din acest studiu?
Surpriză: salariul minim poate fi dus pînă la 1.200 de lei, pe indicatorii macroeconomici prognozați.  Și să nu uităm că acest buget a preluat aproape în totalitate proiecțiile PSD.
Oare este cazul să analizăm  și posibilitatea existenței unor interese obscure sau a exercitării vreunei presiuni din partea celor "deranjați" de această măsură?"

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU