Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5039 > Politica Locala Nr. 5039 de vineri, 11 septembrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Greu cu fuziunea


Fricțiuni între tinerii liberali

Organizația de tineret de la municipiul Buzău s-a reorganizat pe șest

articol de: Doru Gheorghiade
Fricțiuni între tinerii liberali
 

Cristalizarea structurilor de conducere la diferite niveluri din noul PNL se produce cu mare greutate. Conflictele mai vechi sau mai noi, izbucnite după fuziunea fostului PDL cu PNL tra­di­țional au lăsat se­- chele în interiorul organizației județene, iar comunicarea dintre vechile tabere lasă, încă, de dorit. Orgoliile dintre membrii facțiunilor sînt și ele prezente, iar lipsa de comunicare din interior, dar mai ales către exterior, spune opinia publică buzoiană sînt deficitare. Astfel, pînă și cele mai simple acțiuni care fac parte din foaia de parcurs a fuziunii se soldează cu conflicte, unele dintre ele majore. Un astfel de moment este cel al schimbării conducerii organizației de tineret a filialei municipale Buzău, a junilor liberali.

O listă venită pe e-mail

Concret, cu cîteva zile în urmă, pe adresa de e-mail a redacțiilor mass-media locale a ajuns un fel de comunicat din care rezultă că organizația liberală a junilor din municipiul Buzău s-a reorganizat, după ce și-a desemnat și ales structurile de conducere. Astfel, presa a intrat în posesia unei liste cu 14 nume, care conție prim-vicepreședintele, secretarul general, 5 vicepreședinți, un secretar general adjunct și 5 secretari generali-executivi. Din păcate, după cum susțin unele surse din interiorul organizației, prevederile și statutul partidului nu au fost respectate, iar la capitolul comunicare internă lucrurile au luat-o razna.

Liderii de la județ au aflat din presă

Așa se face că, de pildă, copreședinții de la nivel județean ai TNL au aflat din presă despre așa-zisa reorganizare a structurilor de condu­cere a filialei de tineret a organizației municipale Buzău a PNL. Fapt confirmat și de către copreședintele organizației de tineret județeană, Liviu Barbu, care ne-a transmis că deși statutul prevede ca el să fie informat, dar mai ales trebuia să fie anunțat despre reorganizare  aflat despre acestă operațiune de pe site-urile de știri locale. Aceeași sursă ne-a mai precizat că a cerut lămuriri la partid și că pînă luni așteaptă soluția care să repună în normele statutare întreaga operațiune. Asta înseamnă că, iată, în PNL, între anumite persoane continuă să existe fricțiuni care duc la acțiuni ciudate de natură să afecteze echilibrul și așa destul de fragil al noii echipe de conducere al PNL.


 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU