Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5006 > Politica Locala Nr. 5006 de marti, 28 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Sărbătoarea a trecut!


Șampania din week-end nu a stins orgoliile din noul P.N.L.

Situația din filiala liberală buzoiană continuă să fie tensionată

articol de: Doru Gheorghiade

Situația din  P.N.L. rămîne destul de complicată chiar da­că duminică, copre­ședinții filialei jude­țene au transmis un mesaj de liniște și concordie stropit cu șampanie în noua organizație penelistă de la Buzău.  
Orgoliile dintre vechii liberali și noii lor colegi de la fostul P.D.L. continuă însă să se manifeste în surdină. O parte dintre vechii liberali continuă să nu vadă cu ochi buni schimbarea lui Romanescu din funcția de copreședinte printr-o decizie de la Centru, socotind-o o grea imixtiune în afacerile unei filiale județene. Prin urmare, după numirea cu statut de interimar a lui Dorin Bădulescu pe postul de copreședinte, unii dintre vechii liberali nu mai dau pe la sediu, unde s-a făcut cam liniște. 

 Schimburi de amabilități

Mai mult, nemulțumiții afirmă pe la colțuri că avocatul Bădulescu n-a avut de cîteva luni bune activitate politică în organizație și și-a plătit cotizația la zi după ce a fost pus pe funcție de București. În plus, aceiași nemulțumiți spun că Bădulescu nu va face față lui Preda și afirmă că e imposibil ca între cei doi să nu fi existat o înțelegere specifică. Concret, se spune că Bădulescu a acceptat să devină copreședinte primind asigurări că va căpătat un loc eligibil pe lista deputaților de Buzău din partea  P.N.L., fără să facă prea multe eforturi. Deputatul Cezar Preda, a primit în schimb, arată sursele noastre, mînă liberă să se exprime în filială după cum dorește, lucru sinonim cu aducerea către el, a celei mai mari părți a puterii.

...și zvonuri

Dincolo de șansele mai mult sau mai puțin reale pe care le are Corcodel în alegerile locale viitoare, surse credibile de presă ne-au transmis că omul ar fi mulțumit să cu un viitor statut de viceprimar. O asemenea funcție este realistic vorbind, pe deplin posibil de ocupat de către Corcodel care și-ar putea negocia și alte avantaje după scrutinul din primăvara viitoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU