Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4994 > Politica Locala Nr. 4994 de vineri, 10 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ce nu s-a văzut după descinderea D.G.A. de la "Permise și Înmatriculări"

articol de: Doru Gheorghiade

Descinderea DGA la serviciul Public Comunitar Regime Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Buzău împreună cu jandarmi și informații aruncate "pe surse", par a ascunde și altceva decît a apărut pînă acum în spațiul public. 
Cei doi agenți despre care s-a transmis că ar fi acordat premise de conducere unor cetățeni care le-ar fi umplut rezervoarele mașinilor persona­le la instigarea unui proprietar de școală de șoferi, au fost puși sub control judiciar, iar informațiile nu par atît de grave spun surse credibile din apropierea investgatorilor. Totuși, de ce s-a făcut atît zgomot mai ales de către presa care a inflamat subiectul? Există mai multe teorii. Una dintre ele spune că agenții duși în fața anchetatorilor vor trebui să dezvăluie fapte și nume care ar conta cu adevărat într-o investigație serioasă, iar descinderea de marți e doar o etapă, un episod dintr-un film mai lung și mai pasionant cu nume rezonante de actori care, cu adevărat ar putea face obiectul unor anchete de corupție. O altă variantă ar fi aceea că momentul de marți ar fi menit să îngroape definitiv unele mari probleme din sistem și să profeseze niște nume mari servind opiniei publice două, trei personaje mici drept exemplu de luptă aprigă împotriva corup­ției.

Ancheta trebuie să continue

Acum mingea se află în terenul procurorului de caz care trebuie să deceleze ce e cu adevărat grav în sistem și cine sînt adevărații "șpăgari de rasă". Oricum, niște cetățeni tremură deja după cum ne-au relatat surse avizate pentru că nu știu ce vor spune de acum încolo, cei doi agenți. Pînă una alta, ei au fost puși sub control judiciar cu unele interdicții și investigația continuă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU