Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4974 > Politica Locala Nr. 4974 de vineri, 12 iunie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Scumpirea apei potabile a căzut la vot în Consiliul Județean

articol de: Laurențiu MARINOV
Consilierii județeni convocați într-o ședință extraordinară ieri dimi­neață au respins pro­iectul prin care tarifele Companiei de Apă urmau să crească cu 5 procente pentru apa potabilă și cu 3% pentru canalizare-epurare.
Reprezentată la ședință de directorul economic și de directorul tehnic, Compania de Apă a susținut propunerea privind majorarea tarifelor, invocînd investițiile realizate prin proiecte cu co-finanțare, precum și adaptarea la rata inflației, comunicată de Institutul Național de Staistică la începutul acestei luni.
Consilierul PNL Dorin Bădulescu a precizat că noile prețuri supuse aprobării nu se justifică avînd în vedere că în ultimii ani Compania de Apă a tot majorat tarifele ajungîndu-se ca Buzăul să aibă cele mai scumpe servicii de apă din țară, după București. O intervenție în acest sens a avut și consilierul județean PNL, Raul Florescu. El s-a opus proiectului de hotărîre motivînd că investițiile invocate de reprezentanții Companiei de Apă nu sînt de calitate, iar prețul apei de la robinet este deja foarte mare.
La vot, proiectul de hotărîre a picat, însă este posibil să fie repus pe ordinea de zi la o viitoare șe­dință a Consiliului Județean. 

 

COMENTARII

George:
Sa vedeti
la Pietroasele, pretul apei este ca la Bucuresti 5,5 lei, dar fara canalizare, care este o mare problema pentru toata lumea. Daca nu se face ceva cu canalizarea, mediul va avea de suferit foarte mult. Dar cine se mai gandeste azi la asa ceva??
Macovei:
Costurile la vedere
vreau sa vad in Sansa Buzoiana structura foarte detaliata a costurior pentru apa rece si pentru energia termica! Urgent!
mark:
Compania de apă
În zona Vintilă Vodă apa nu îndeplineşte condiţiile de potabilitatedar preţuleste de apă potabilă.De ce oare?Pentru că au schema foarte încărcată în ce priveşte personalul.De exemplu,citirea contorilor se face de doi angajaţi,un sigiliu este pus pe apometru de o armată de angajaţi,adică cel puţin cinci iar salariile sînt şi ele destul de frumuşele (peste 1500 ron).Se spune că în zonă 20% din branşamente sînt necontorizate cu ştirea angajaţilor companiei-de aici pierderile si preţul exagerat de mare-.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU