Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4956 > Politica Locala Nr. 4956 de luni, 18 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Din arest preventiv, sub control judiciar


Fostul prefect Beganu a ajuns acasă după 6 luni de detenție

Cu o întîrziere de o săptămînă, Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat contestația depusă de D.N.A. la soluția instanței de fond, iar fostul prefect a fost pus în libertate

articol de: Mirela DUMITRU
Fostul prefect Beganu a ajuns acasă după 6 luni de detenție
 

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis vineri  eliberarea sub control judiciar a fostului prefect Paul Beganu

Curtea de Apel Ploiești, instanță care judecă dosarul retrocedărilor de terenuri împădurite de la Gura Teghii, a decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pentru fostul prefect al județului.     
Inițial, decizia nu a putut fi pusă în aplicare deoarece procurorii DNA au făcut contestație însă la sfîrșitul săptămînii trecute, un complet de judecată al Înaltei Curți a decis eliberarea lui Beganu.  După respingerea contestației D.N.A., Paul Beganu a fost pus în libertate imediat și a ajuns acasă. Tot sub control judiciar se vor afla și Alexandru Lefter și Gheorghe Ceteraș, cercetați în același caz. 

Prima oprire, la Poliție

Paul Beganu a ajuns vineri după-amiază la sediul Inspectoratului de Poliție Județean însoțit fiind numai de avocatul său Nicu Cristian. Vizibil slăbit după cele aproximativ 6 luni de detenție, Beganu a refuzat să facă declarații reprezentanților mass-media cu privire la dosarul în care este cercetat, dar a spus că își cere scuze familiei, prietenilor, atîția cîți i-au mai rămas, că se consideră nevinovat și că se va apăra.
La rîndul său, avocatul Nicu Cristian a declarat că urmează noi termene pentru care se va putea pregăti mai bine deoarece pe durata detenției au existat o serie de limitări.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Noul model
Halucinant! Și stîlcit în bătaie și condamnat la închisoare

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU