Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4949 > Politica Locala Nr. 4949 de joi, 7 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ședință extraordinară C.J. cu asistență asigurată

articol de: Doru GHEORGHIADE
Ședința extraordinară a Consiliului Județean care se va desfășura pe 11 mai la Nehoiu, o premieră națională, este programată să aibă loc la Sala de ședințe a Hotelului ACR din localitate.  
Deocamdată, nu este stabilită ordinea de zi, dar este sigur că se vor discuta subiecte care țin de infrastructura din Nehoiu și întreaga vale a Buzăului, sănătate, dat fiind că Spitalul orășenesc are mari probleme de finanțare, dar și chestiuni care țin de sistemul de educație dar și de turism. Asistența "civilă" va fi asigurată căci organizatorii și-au propus ca ședința să fie deschisă publicului astfel încît cît mai mulți cetățeni să poată să-și expună punctele de vedere în legătură cu subiectele și hotărîrile care vor fi supuse votului consilierilor județeni. De asemenea, sînt invitați mai mulți primari și aleși locali din zona Văii Buzăului.

 

COMENTARII

gabriel :
tarziu
Daca pe 7 mai nu este inca stabilita ordinea de zi pentru 11 ne dam seama cu cat profesionalism se conduce Cosiliul Judetean. Cand se mai documenteaza consilierii, cand se mai dezbat proiectele in comisii, cand se mai aduc amendamente??
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU