Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4827 > Politica Locala Nr. 4827 de miercuri, 5 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Punct de vedere


O amabilitate

articol de: Doru GHEORGHIADE
Simona Halep are de ceva vreme un tutore. Știrea am citit-o într-un cotidian serios, adevarul.ro, și cred că reprezintă evenimentul cel mai important din cariera acestei magnifice sportive. Tutorele este, evident, așa cum v-ați așteptat, dragi cititori, Ion Țiriac. De ce spun că inițierea acestei colaborări este atît de importantă pentru viitorul Simonei? Am să răspund mai întîi, pentru că relațiile lui Țiriac sînt capitale pentru trecerea tenismenei românce la un alt nivel. Cei care se pricep la ceea ce se numește „sportul alb” știu că tenisul de cîmp e o industrie în care se învîrt sume colosale de bani. Chestiunea aceasta cred că nu mai trebuie s-o explic. În schimb, iată, Țiriac a reușit deja să perfecteze niște înțelegeri cu branduri importante precum Dedeman, o mare firmă românească și o societate care arată că și aici se pot dezvolta tenișii Adidas, o firmă care nu are nevoie de nici o altă prezentare, dar și Porsche. Evoluția evenimentelor îmi dă dreptate, în dauna multor predicții care văd în Simona Halep un foc de paie. După părerea mea, cînd astfel de nume din business-ul mondial își leagă sigla de un sportiv, înseamnă că omul ales face bani. Aici nu e loc de sentimentalism, e știință. E management și marketing, e afacere adevărată pe mulți, foarte mulți bani. Este adevărat că și marii businessmani se pot înșela în legătură cu unele plasamente financiare pe care le fac, căci, iată, în cazul de față n-avem de-a face cu o mașină ci cu o tînără vie care mînuiește racheta de tenis. Ceea ce este cert e că Halep are valoare și, cel mai important, „potențial de creștere”.
Acum se construiește în jurul ei un sistem. Cu un asemenea sistem ce va deveni funcțional, Halep are toate șansele să devină Numărul Unu. Așa cum de altfel afirma Serena Williams. Zicere pe care am socotit-o ca o amabilitate. Uite că nu-i numai amabilitate.

 

COMENTARII

secuiu:
Care-i adevarul?
Tiriac n-a facut niciodata nimic decat daca partea leului i-a revenit.Cu Boris Beker s-a judecat ani de zile.Sa vedem cum va scapa Simona de el.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU