Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4827 > Politica Locala Nr. 4827 de miercuri, 5 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Primarii migratori, fruntași pe ramură la alegerile prezidențiale

articol de: Laurențiu MARINOV
Primarii racolați de P.S.D. în cele 45 de zile cît a funcționat „ordonanța Dragnea” și-au adus din plin contribuția la scorul foarte bun obținut de candidatul Victor Ponta la alegerile de duminică.        
Dintre aceștia, s-au remarcat aleșii unor localități care au trecut în tabăra social-democraților pe ultima sută de metri, precum cei de la Largu și Luciu. Astfel alegătorii din comuna Luciu, unde primar este Mircea Frățilă, i-au dat lui Victor Ponta 1 139 de voturi, adică peste 83%. Un scor foarte mare a fost înregistrat și în comuna Largu, condusă de Neculai Stănel, unde candidatul PSD a primit 78,55%, dar și în comuna Pardoși, unde scorul lui Ponta a fost de 79,09%.  
Este de remarcat că acestea sînt comune mici, cu comunități închegate, iar primarilor le-a fost destul de ușor să îi convingă să voteze pentru candidatul susținut de ei. Și în orașul Pogoanele, primarul Florin Dumitrașcu a părăsit PNL în favoarea PSD, iar alegătorii au votat cu Victor Ponta în proporție de 72, 72%. Campioană în privința votanților lui Victor Ponta este și comuna  Blăjani, unde candidatul PSD a obținut 82,26% din numărul total al voturilor valabil exprimate. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU