Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4827 > Politica Locala Nr. 4827 de miercuri, 5 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Fiul fostului primar s-a săturat și de peneliști și de pedeliști. În general de toată lumea


Șeful P.D.L. Nehoiu și-a dat demisia on-line

Scrisoarea de demisie conține însă erori impardonabile pentru un politician cu pretenții

articol de: Doru GHEORGHIADE
Claudiu Corcodel și-a anunțat intenția pe Internet

Claudiu Corco­del, fiul fostului primar al orașului Ne­hoiu, Alexandru Corcodel, și-a dat demisia din P.D.L. on-line printr-o pos­tare pe Internet. Deși pretinde că a făcut politică de anvergură, demisia abundă de erori impardonabile care denotă o lipsă acută de cultură politică dar și gafe gramaticale. Tînărul Corcodel și-a anunțat de ceva vreme intenția de a renunța la politică după ce luni la rând și-a beștelit actualii și foștii colegi de politică, aparent din motive inexplicabile.
Oameni din anturajul său spun însă că junele e marcat de grave frustrări după ce a ratat toate oportunitățile politice și profesionale iar familia sa a fost decuplată de la avantajele funcțiilor publice imediat după ce Corcodel tatăl a pierdut primăria orașului.
Lăsând la o parte limbajul on-line folosit de un ins care se prezintă oral și scris ca profesor director, Caludiu Corcodel a „scăpat”o virgulă chiar după primul cuvînt al scrisorii de demisie.

Demisie la mișto?

Apoi, semnatarul îi adresează demisia „pre­ședintelui PDL Buzău”, deputatul Cezar Preda. Numai că, deocamdată, Cezar Preda nu mai e președinte al organizației județene a PDL. Mai mult, cel ce se crede o speranță de mai bine a politicii românești dă sem­ne că PDL nu există în acest moment. Parti­dul Democrat Liberal a dispărut prin fuziune, topindu-se în PNL și fiind șters în urma unei decizii în Justiție din ­Re­gistrul parti­delor politice. Așa­dar, Corcodel - fiul ori e complet pe dinafară ori și-a dat demisia la mișto. Oricare dintre variante îl scoate pe tînărul fost director al Liceului din Nehoiu în afara politicii pentru mult timp de aici înainte.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU