Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4771 > Politica Locala Nr. 4771 de marti, 19 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Atenție la operațiunile de radiere


Scoateți strigoii de pe liste!

Autoritățile caută să evite orice scandal pe subiectul „morții votează!“

articol de: Florin ZAFIU
Pe de altă parte secretarii primăriilor din județ cunosc detaliile organizării unui scrutin mai ales că au trecut doar cîteva luni de la data alegerilor europarlamentare. Cu toate acestea vor trebui să fie atenți, ca de fiecare dată, cu radierea persoanelor decedate astfel încît să se evite episoadele în care acestea apar în regis­trul electoral drept electori care își pot exercita dreptul la vot. Cei prezenți ieri au primit parolele cu care pot accesa registrul electoral tocmai în ideea de a proceda la modicări, dacă se impun.
 „În ceea ce privește acțiunea de astăzi (n.r. - ieri) pe deoparte vom proceda la predarea noilor parole pentru registrul electoral, acestea se vor preda pe bază de proces- verbal în plicuri sigilate care conțin aceste parole…“, a spus  Andi Mihalache, director filiala AEP S-E. „Le folosim ca orice program informatic, e foarte simplă introducerea unor date după care se intră în registrul electoral. Sperăm să nu mai avem ­pro­ble­me cu privire la numărul alegătorilor, cu dubluri, cu decedați“, a afirmat Nicolae Hoțescu, secretar comuna Rîmnicelu. 
„În primul rînd trebuie să respectăm programul calendaristic cu editarea listelor electorale, actualizarea delimi­tărilor și logistica, materialele pentru secția de vo­ta­re“, a declarat Petro­nela Jipa, șef serviciu pri­măria Buzău. Instruiri cu privire la organizarea alegerilor prezidențiale vor fi organizate aproape săptămînal, au precizat responsabilii din Prefectura Buzău. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU