Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4768 > Politica Locala Nr. 4768 de joi, 14 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Iarmarocul politic


Fără multe comentarii

articol de: Mona-Liza STANCIU
În încercarea de a obține un punct de ve­dere de la antrenorul Ma­tache vis-a-vis de acu­zațiile de discriminare lansate de unul dintre părinții celor trei tineri sportivi de la C.S.M. Rîmnicu Sărat, reporterii noștri l-au contactat telefonic.       
Ieri, înainte cu o oră de a ajunge la Râmnic, probabil de la Brașov, de la competiția spor­tivă de care i-a privat pe cei trei tineri, Matache mînca ­li­niștit la un resta­u­­rant. Inter­ven­ția repor­­terilor, se pare, i-a cam stricat pofta de mîncare. „Nu pot să-mi dau un punct de vedere vis-a-vis de reacția unor părinți. Chiar nu este importantă. Treceți acolo că am refuzat să fac orice fel de comentariu la ce au declarat dînșii... Nu contează ce acuză ei, nu înțelegeți lucrul ăsta ? Lăsați-i să acuze în continuare”, a declarat Ionel ­Ma­tache ignorînd cu desăvîrșire niște părinți care își susțin financiar copiii pentru a le împlini vise de care Matache îi privează, conform declarațiilor unuia dintre părinți, pentru a-și promova odrasla.
„Este o rusine ca domnul Matache Ionel apeleaza la acest mijloc de-a dreptul josnic doar pt a scoate in evi­denta pe fiul sau...  Ru­sine. Rusine. Rusine... am platit si suma de 300 ron de fiecare copil.”

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU