Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4753 > Politica Locala Nr. 4753 de vineri, 25 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Consilierii județeni sînt invitați să aprobe joi, prin vot,


Schimbări la vîrful instituțiilor de asistență socială

Alina Bădulescu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, va fi înlocuită de Constantin Claudiu Damian

articol de: Doru GHEORGHIADE
Ședința din ultima zi a lunii iulie a Consiliului Județean va aduce, dacă și con­silierii județeni vor fi de acord, schimbări la vîrful uneia dintre institu­țiile cu cele mai mari bugete publice de la nivel de județ.  Este vorba despre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Buzău, al cărei actual director general va vi înlocuit. Mai precis, Alina Bădulescu va fi înlocuită cu Claudiu Constantin Damian, în timp ce termenul de numire temporară a adjunctului Sorin Leonte se va proroga, mai concret, se va prelungi.
DGASPC este o instituție mare, care derulează probabil cel mai consistent buget alocat unei instituții bugetare de nivel județean. În fruntea ei a fost numită cu aproape doi ani în urmă, grație algoritmului USL-ist de împărțire a posturilor, Alina Bădulescu, membru PNL și soția unui liberal de marcă, avocatul Dorin ­Bă­du­lescu. Numirea ei s-a făcut cu titlu temporar, la fel ca și pentru adjunctul Direcției, Sorin Leonte.

Numiri temporare

Potrivit proiectului de hotărîre, prezent deja pe site-ul C.J. Buzău, instituție tutelară a DGASPC, Alina Bădulescuva fi înlocuită cu Claudiu Constantin Damian. Dat fiind relațiile actuale dintre PSD și PNL e de așteptat ca proiectul de hotărîre să fie votat fără probleme. La fel și proiectul care prevede prorogarea termenului de numire temporară a lui Sorin Marian Leonte în funcția de director general adjunct al DGASPC Buzău. Toate aceste numiri vor fi cu titlu temporar.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU