Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4746 > Politica Locala Nr. 4746 de miercuri, 16 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Măcar să aibă unde se strînge!


Partidele mici sînt în campanie electorală, faza pe sedii

P.N.Ț.-C.D. a inaugurat un sediu nou. P.P.-D.D. l-a preluat pe cel lăsat liber de țărăniști din strada Păcii

articol de: Doru GHEORGHIADE
În timp ce formațiunile mari se găsesc într-o vacanță mai scurtă decît în alți ani, cele mici sînt preocupate să-și ­gă­sescă sediu. Țărăniștii buzoieni, care nu de multă vreme au o nouă garnitură de conduce­re, au inaugurat la sfîrșitul săptămînii trecute un nou sediu. Moment care a dat prilejul organizării unui  eveniment care să mar­che­ze momentul. S-au făcut poze, s-au înregistrat filmulețe și s-a socializat ore la rînd. Locul lăsat liber de ță­ră­niști, care nu și-au pu­tut plăti chiria, din strada Păcii, a fost preluat de PP-DD printr-o hotărîre a Consiliului Local Municipal aplicată cu ceva tam-tam, produs în Palatul Comunal săptămîna trecută.
Duminică la prînz, PNȚ-CD-iștii de la Buzău au lăsat deoparte activități­le specifice de week-end și au inaugurat oficial noul sediu din strada Marghiloman nr. 121. La eveniment a participat evident conduce­rea interimară a filialei, Cătălin Avramsecu, Irina Tomescu de la organizația centrală a TNȚ-CD, Oana Constantinescu, șefa organizației de femei a PNȚ-CD Buzău, secretarul TNȚ-CD Buzău, Valentin Cristea, ­se­­cre­­tarul general al organiza­ți­ei județene, Marius Vlăs­cea­nu.

P.P.-D.D. a luat în primire fostul sediu al țărăniștilor

Săptămîna trecută, PP-DD a preluat pentru organizația județeană sediul pecare l-au ocupat țărăniștii pe strada Păcii nr.19. Consilierul local Silviu Roșioru a preluat cheile imobilului după ce a avut niște dispute cu funcționari din Palatul Comunal pe care-i acuza că tergiversesză punerea în aplicare a unei hotărîri CLM prin care PP-DD primea imobilul sus-citat. Așa încît PP-DD va elibera locația de la „Lumea Copiilor”, unde plătea chirie la prețul pieții, și se va muta în sediul unde plătește chirie mică, așa cum spune legea partidelor politice.

P.C. are un nou sediu, dar fără siglă

PC a hotărît să renunțe la sediul din Micro 3, pentru că fostul șef, deputatul Gheorghe Coman a lăsat restanțe la chirie de sute  de milioane. Incinta a fost sigilată așa că organizația județeană a găsit o locație cam insalubră pe strada Marghiloman care n-are siglă, ci doar o masă și două scăunele în interior. De departe cel mai bine stă la capitolul sedii PSD, partid care contro­lează politica locală, PD-L și PNL, iar despre PRM nu se mai știe nimic.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU