Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4719 > Politica Locala Nr. 4719 de vineri, 6 iunie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Deocamdată atît!


Noile alianțe, un fel de dans nupțial

Vechile alianțe useliste par a se menține

articol de: D.G.
Liberalii par a nu răspunde invitațiilor asidue făcute pe diverse căi, inclusiv mediatice, de a se așeza la masa negocierilor de schimbare a majorităților în lumina noilor alianțe P.N.L. - P.D.L. adoptate la București.        

La ședința extraordinară de ieri a CJ, vicepreședintele PNL, Cristi Bîgiu, cel care conduce de facto liberalii buzoieni, a lipsit, iar intermediarul băgat în față la președinția PDL, Raul Florescu, a declarat că fruntașii liberali și pedeliști de la Buzău nu s-au întîlnit: „Pînă în momentul se față nu ne-am întîlnit, probabil că dînșii (n.r. - liberalii) sînt ocupați acum, nu vedeți că și președintele Consiliului Județean e ocupat la București? În momentul în care se vor hotărî, noi sîntem deschiși și cam atît“, a declarat președintele PDL Buzău, Raul Florescu. 

Nici liderii PP-DD Buzău nu sînt convinși că alianța 

PP-DD - PSD de la București va funcționa foarte bine.  „Nu știu cum va funcționa alianța la nivel național, dar la Buzău o să vă distrați pentru că va fi destul de greu de conceput ca eu să stau lîngă domnul Boșcodeală. Dacă va exista o înțelegere și PP-DD-ului îi va reveni un post de viceprimar, cu siguranță unul din consilierii PP-DD va lua această funcție“, a declarat la rîndul său președintele PP-DD pe județ, consilierul județean Eduard Dumitrașcu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU